Intră în cont / Inregistreaza-te

 

Evenimente

Public, privat, team-building, festival, promotional, electoral ...

 Festivaluri, corporate, petreceri de firma, petreceri private, concerte de club, targuri si expozitii , sarbatori sau zile ale localitatilor, aniversari, baluri absolvire, nunti, inaugurari, expozitii, deschidere centre comerciale.

 

 Evenimente speciale : Flash-mob-uri, mitinguri sau tractare aeriana bannere, cu avioane ultrausoare, turniruri, parade, spectacole de cascadorie, parasutism sportiv.

 

Noi suntem solutia .

 

Asteptam descrierea evenimentului, detaliata, clara, concisa.
Precizati in descriere tipul de eveniment, carei audiente se adreseaza, locatia cu descrierea, daca este o simpla petrecere privata, daca are loc in aer liber, intr-un club privat, etc ... Tarifele reflecta calitatea actului artistic, statusul si popularitatea artistului. Trebuie sa stim daca doriti performanta live sau play-back, daca aveti sau nu, scena, sunet, instrumente, lumini (si caracteristicile acestora). Comunicati toate serviciile, conditiile tehnice existente, spre a obtine acceptul artistilor si un raspuns cat mai exact. Retineti ca toate informatiile dvs. sunt confidentiale si nu vor fi comunicate decat artistilor.


Bugetul nu include taxele/conditiile de transport, cazare si masa ale artistilor, care vor fi comunicate, negociate si asigurate separat, in functie de conditiile acceptate/cerute de artisti. Tot astfel, facilitatle si serviciile necesare (ex: sunet, scena, lumini, etc ) nu sunt cuprinse in oferta standard, dar pot fi ofertate la cerere.

Comunicarea ofertei nu inseamna si acceptarea ei, de catre nici una dintre parti, pentru aceasta fiind necesara incheierea unui contract ferm, semnat de parti, sau reprezentantii lor legali, in original.

Cerere oferta eveniment


(in cazul companiilor numiti si reprezentantul delegat)
(specificati daca este complet sponsorizat si nominalizati sponsorii)
(public, privat, team-building, festival, fundatie, promotie, electoral, ...)
(in sala acoperita, in exterior, cu plata, intrare libera, in mediu privat, cu public, alt tip)
(nume artisti, gen muzica, altele)


Agentie de turism