Intră în cont / Inregistreaza-te

Horia Brenciu & HB Orchestra

2014-11-17, Romania, Bucuresti
Locație: Hard Rock Cafe
Organizator / Initiator / Patronaj: Hard Rock Cafe
z.jpg.jpg

Caleidoscopic, exploziv sau fabulos sunt doar cateva dintre notiunile cu care poate fi descris acest artist fenomen! Nimeni altul decat HORIA BRENCIU vine sa iti cante si sa te incante, cu hituri din toate timpurile si cu sarmul sau irezistibil, pe 17 noiembrie la Hard Rock Cafe! Nu pierde un concert de senzatie cu un one man show desavarsit!

 

HORIA BRENCIU este un entertainer innascut, care de-a lungul timpului a cucerit publicul din postura de solist vocal, actor sau gazda a unor emisiuni TV.

 

Alaturi de HB orchestra, cea mai complexa orchestra din showbizul romanesc, abordeaza cu mare degajare repertoriul international, interpretand de la balade sentimentale pana la cele mai ritmate refrene lansate de legendele rock’n’roll-ului. Iar in egala masura face senzatie si cu melodii proprii, printre care se numara si foarte indragitele hituri „Fac ce-mi spune inima” si „Hello”.

 

Este singurul artist ce reusit sa umple pana la refuz, Sala Palatului, in patru zile consecutive, pentru showul „Fac ce-mi spune inima”, ce a marcat si lansarea albumului „40” (2013). Iar anul 2014 a insemnat un nou si remarcabil record pentru HORIA BRENCIU si HB Orchestra: punerea in scena a primei productii muzicale romanesti pe scena din impresionantul Pavilion Central de la Romexpo si doua reprezentatii derulate cu casa inchisa.

ora 20:30 - 23:30

Biletele pentru concertul din Horia Brenciu & HB Orchestra din 17 noiembrie se gasesc la Hard Rock Cafe si sunt disponibile la urmatoarele preturi: 100 lei cu loc la masa in sala si 140 lei cu loc in fata scenei.

Kiseleff nr. 32C, Sector 1 Bucuresti (Herastrau) - In Parcul Herastrau, aproape de Muzeul Satului.

Agentie de turism