Intră în cont / Inregistreaza-te

Celelalte Cuvinte

2014-12-08, Romania, Bucuresti
Locație: Hard Rock Cafe
Organizator / Initiator / Patronaj: Hard Rock Cafe
z.jpg.jpg

Celelalte Cuvinte prezinta fanilor compozitia Printre oameni, in avanpremiera concertului de lansare a DVD-ului live acustic Trup si Sufllet, din data de 7 decembrie, de la Hard Rock Cafe.

In data de 7 decembrie, la Hard Rock Cafe, Celelalte Cuvinte lanseaza DVD-ului Trup si Suflet, live acustic la Cinema Patria. DVD-ul este primul material live lansat de trupa in intreaga cariera si contine concertul acustic intitulat „Trup si Suflet”, care a avut loc la Cinema Patria. Concertul s-a desfasurat cu casa inchisa, intr-o atmosfera calda si plina de emotii. Piesele trupei au fost „rastalmacite” de cei patru muzicieni legendari in varianta acustica, fiind cantate asa cum n-au mai fost auzite niciodata.

Trupa a fost chemata la bis de doua ori, dupa un concert ce a durat peste doua ore. Calin Pop la chitara acustica, Marcel Breazu la bas, Tiberiu Pop la pian, Leontin Iovan cu un set de tobe special, impreuna cu inginerul de sunet Ovidiu Rosu au vrajit audienta in cele doua ore si jumatate de recital. Tabloul a fost intregit de scenografia creata special pentru conceptul concertului acustic. Albumul contine 13 piese si va fi lansat atat ca DVD, cat si ca CD audio.

Atmosfera de la Hard Rock Cafe va ramane fidela conceptului acustic Trup si Suflet, intr-un eveniment special, plin de rafinament si eleganta.

De asemenea, cu o zi inainte, trupa va sarbatori 20 de ani de la lansarea albumului Armaghedon in club Fabrica, in cadrul unui concept de eveniment inedit pentru Romania: doua concerte, in doua locatii diferite, in doua zile consecutive, cu doua teme diferite, ambele in Bucuresti.

Bilete la 40 de lei cu loc la masa (sau fara loc) si 60 de lei cu loc la masa in fata scenei

21:00

Kiseleff nr. 32C, Sector 1 Bucuresti (Herastrau) - In Parcul Herastrau, aproape de Muzeul Satului.

Agentie de turism