Intră în cont / Inregistreaza-te

Petitiune, Catre Stimate Domnule Primar Carele Esti Vanghelion

2013-08-16, Romania

vvvvvvvvvvvvvvvvvv.jpg.jpg

Catre stimate domnule primar carele esti vanghelion

Io ca locatar ce exist  linistit in sectorul nostru de rai unde nu ca-catzi fi nu un primar bun ci unul foarte bun dar ce zic io esti bunaciune de primar  semnalez niste chestii dea dreptul.

Si  Io daia propun pordinea de zi sa che-mati pa tovarasii dela cartea recordurilor sa-ne tipareste in ea si sa-ne  ajungem in almanahahalere din toata lumea si din toate tarile si sectoarili. Caici circula legal cred niste caini linistiti cred comunitari toti da nam verificat. Si daca tot nu munceste si sta ei degeaba, ei cand mai gaseste un os altceva decat dulaii adica le da la niste catzele  mita stiti dumneata cei aia si le fute pardon de expresie curvili dracului. Si este si o catea si castrata toata toata chiar de mai multe ori si ramane mereu gestionara si fata linistita de acuma trei luni dublu niste 8 catei odata.

Cautati pe aia dela cartea recordurilor prin toate mijloacele intregi pe inter-net  anal-fanbet furgo-net ama-net fer-net sau ce m-ai va place dumneata va rog sa ajungem si noi vestigii in lumea asta de minune vorba poetului. Ca io drept mam saturat de cum urla noaptea pe mai multe voci si n-au nici macar tonalitate ca mai bine sa chemam un damblagiu folcloric sa bata la ciocanele dalea grele ‘’ Mui-ca team umplut de spume’’,  ‘’ Marghiolita cu trei buci’’,  ‘’Balada toparlanului ‘’,  ‘’ Te dusei in cimitir’’ sa dormim si noi linistiti ca munca nu avem si devenim cum vrea nemtii sa fie decat arieni ca traim mai mult din aer sa traiti punct

Semnez  Io locatarul linistit si nu e de gluma

Agentie de turism