Intră în cont / Inregistreaza-te

Prietenii Alaturi De Szobi Cseh, Spectacol De Gala

2013-06-28, Romania, Bucuresti
Locație: ArCuB
Organizator / Initiator / Patronaj: Aeagency

Cascador, artist, profesor universitar, ocrotitor al copiilor, OM. Personalitate puternica, fire navalnica, dintr-o bucata, incapatanat, prieten statornic, de o sinceritate aproape brutala, dedicat pana la epuizare muncii sale.


Preocupat si ingrijorat de soarta copiilor strazii, de care se ocupa prin fundatia ''Gladiator'', cautand sa le redea acestora demnitatea si sa-i educe, sa-i salveze de pericolul transformarii in infractori, are nevoie de sanatate pentru a-si duce proiectul sau umanitar pana la capat, angajamentul luat fata de acesti copii.


Azi are o problema de sanatate, cancer la coloana. Tratabil, dar costisitor, necesitand un lung tratament suplimentar, pe care casa de asigurari de sanatate nu il acopera in totalitate. Probabil va fi necesar sa-l urmeze in strainatate.

 

 Ieri ti s-a daruit si a facut totul in filmele sale, cu gandul sa te incante, sa iti aduca zambestul pe fata. A fost prietenul tau, prietenul visurilor tale, zeci de ani. Azi are nevoie sa-i aduci tu zambetul inapoi pe buze, sa fii alaturi de el, printr-un gest simplu, firesc, ca sa se poata intoarce la copiii sai si sa-si continue misiunea sa profunda.

Intinde-i o mana pentru visul sau, azi e randul tau sa fii prietenul lui !


VINERI ora 20;00

Pe scena, prietenii sai  :

 Florin Piersic

 Maia Morgenstern

 Oana Pellea

 Carmen Tanase

 Mariua Buza

 Constantin Cotimanis

 Mihai Verbitchi

 Silviu Biris

 Izabela Barbu

 Donații se pot face în conturile:
- Cont in lei: RO09RNCB0318029310470002, deschis la BCR, pe numele:"Cseh Szabolcs Imre".
- Cont in euro: RO89RNCB0074044211170003, deschis la BCR, pe numele "Cseh Simona".


Str Batistei 14

SanPlant