Intră în cont / Inregistreaza-te

90's Dance Xplosion - The Ultimate Party Experience

2017-05-06, Romania, Bucuresti
Locație: Arenele Romane
Organizator / Initiator / Patronaj: Arenele Romane
1.jpg.jpg

Pregateste-te sa dai timpul inapoi si sa retraiesti distractia din vremea anilor '90, la aceeasi intensitate maxima. Pe 6 mai 2017, de la ora 20:30, Arenele Romane din capitala vor gazdui unul dintre cele mai populare evenimente DANCE din Europa, concept menit sa reediteze atmosfera incendiara a party-urilor memorabile din acea perioada de glorie. ”90's DANCE XPLOSION – THE ULTIMATE PARTY EXPERIENCE”, acelasi party senzational care aduna de la un an la altul zeci de mii de spectatori din occident, ajunge si la Bucuresti. Iubitorii de muzica dance din Romania de toate varstele, dar mai cu seama cei care au crescut cu aceasta muzica, sunt invitati sa testeze experienta celui mai impresionant maraton retro. Un test de rezistenta cu 7 ore de megahit-uri, la startul caruia s-au aliniat cei mai reprezentativi artisti internationali care au definit muzica anilor '90.

NO MERCY, TURBO B (ex-SNAP), HADDAWAY si LA BOUCHE sunt ”concurentii” care vor urca pe scena Arenelor Romane si vor intra in cursa melodiilor No.1, cu recitaluri LIVE care te vor face sa vibrezi, sa canti si sa dansezi, ca in vremea primelor discoteci si a baieramurilor de la care puteai pleca doar in zori.
Muzica romaneasca dance a inregistrat, de asemenea, o crestere uriasa in aceeasi perioada. Reprezentantii de top, baietii de la 3 SUD EST, nu vor lipsi de la experienta celui mai titrat eveniment muzical. Acestia ii vor incanta pe toti cei prezenti cu refrene celebre si vor transforma zona libera a locatiei, in ring de dans.

Biletele au fost puse in vanzare la pret promotional, aflandu-se in perioada de PRESALE, pana la data de 20 februarie 2017. Acestea sunt disponibile la doua categorii de pret, dupa cum urmeaza:

Pret PRESALE (20.01.2017 - 20.02.2017):
- GOLDEN CIRCLE - 100 lei;
- ACCES GENERAL – 50 lei.
Pret intreg (incepand cu 21.02.017):
- GOLDEN CIRCLE - 160 lei;
- ACCES GENERAL – 80 lei

20:30

Bucuresti

Agentie de turism