Intră în cont / Inregistreaza-te

2Cellos

2014-12-08, Romania, Bucuresti
Locație: Sala Palatului
Organizator / Initiator / Patronaj: Sala Palatului
z.jpg.jpg

Iubitorii de muzica vor putea asista la un concert cu adevarat inedit al celebrului duo de violoncenisti virtuozi, 2Cellos. Acestia le vor oferi celor prezenti o seara magica in care barierele dintre genurile de muzica vor deveni inexistente.

In ritmurile antrenante ale tobosarului Dušan Kranjc, hiturile clasice ale muzicii rock vor rasuna de sub arcusurile celor doi in atmosfera vie, antrenanta care redefineste conceptul de concert de violoncel. Experienta live va fi intregita cu o dimensiune vizuala prin prezenta ecranelor mari care vor conferi o imagine de ansamblu a scenei intregii sali.

Ceea ce ii face pe cei doi oameni-orchestra speciali este faptul ca imbina cu maiestrie stilul clasic cu cel contemporan si au grija intotdeauna sa insereze elemente-surpriza, dandu-le unor piese cum ar fi: Thunderstruck(ACDC), VooDoo People (The Prodigy) sau Welcome to the Jungle (Guns’n Roses) o turnura total neasteptata. Ambii exceleaza in manuirea arcusului si au o tehnica atat de avansata,incat devin dificil de urmarit. De asemenea, pentru a creea un sunet plin, violoncelistii folosesc adesea efecte de distors si delay, un lucru neconventional in muzica clasica, dar foarte intalnit in genul rock.

Biletele sunt disponibile la prețurile de 300, 250,190, 140 și 110 lei, si pot fi cumparate direct prin metropotam.

19:30

Ion Campineanu nr. 28, Sector 1 Bucuresti (Calea Victoriei)

Agentie de turism