Intră în cont / Inregistreaza-te

Europe

2014-11-17, Romania, Bucuresti
Locație: Sala Palatului
Organizator / Initiator / Patronaj: Sala Palatului
z.jpg.jpg

EUROPE cea mai importanta trupa de rock din Suedia, care a lansat celebra piesa "The final cowntdown" va concerta pe 17 noiembrie 2014 pentru prima data la Sala Palatului, de la ora 19:00. Concertul face parte din turneul european al trupei din acest an, ce cuprinde o serie de concerte memorabile in Germania, Turcia, Suedia, Ungaria etc..

 

In cei peste 30 de ani de la debut trupa s-a remarcat la nivel international prin numeroase hit-uri ce au inregistrat vanzari insemnate si au atras dupa sine distinctii si premii muzicale foarte importante.

 

Cel mai popular album lansat de Europe este "The final cowntdown" aparut in anul 1986 si a vandut aproximativ 4 milioane de exemplare numai in SUA. Pe langa piesa de referinta a trupei, in concertul de la Sala Palatului se vor auzi si alte piese celebre precum " Rock the night" sau balada exceptionala "Carrie".

ora 19:00 - 22:00

BILETELE pentru concertul Europe de la Sala Palatului au fost puse in vanzare in retelele Eventim si Vreau Bilet, la punctele de vanzare din Unirea Shopping Center etj.2, Sala Palatului, Libraria Eminescu, magazinele EuroGsm,la sediul VreauBilet din str. Octavian Goga nr.24, bl.M62, sc.1, apt.1, precum si online prin www.eventim.ro si www.vreaubilet.ro.

 

pana la data de 1 noiembrie preturile biletelor pentru concertul Europe sunt urmatoarele:

- VIP: 300 lei;

- Cat.I: 250 lei;

- Cat. II: 200 lei;

- Cat.III: 150 lei;

- Cat.IV: 100 lei.

Ion Campineanu nr. 28, Sector 1 Bucuresti (Calea Victoriei)

SanPlant