Intră în cont / Inregistreaza-te
AE Agency

Al Bano & Romina Power

2014-11-05, Romania, Bucuresti
Locație: Sala Palatului
Organizator / Initiator / Patronaj: Sala Palatului
zzz.jpg.jpg

Visul fanilor s-a implinit! Al Bano si Romina Power vor canta in premiera impreuna la Bucuresti, pe 5 noiembrie, dupa 15 ani de la divort si la aproape doua decenii de cand cei doi au renuntat la a mai imparti scena, informeaza organizatorii - Project Events.

 

„Ci Sarà”, "Libertà", "Dialogo", "Acqua di mare", "Sharazan" si arhicunoscutul hit "Felicità" vor fi cantate de celebrul cuplu Al Bano si Romina Power, pe 5 noiembrie 2014 la Bucuresti! Show-ul se va numi „Al Bano featuring a very special guest - Romina Power” si va avea loc la Sala Palatului.

 

Romina Power a acceptat sa cante din nou impreuna cu fostul sau sot, pe 17 si 18 octombrie 2013 avand loc la Moscova primele concerte ale acestora dupa impacare. "Dupa tot ce s-a intamplat, este totusi tatal copiilor mei si barbatul pe care l-am iubit si este important sa lasam in urma vechile sentimente de ranchiuna", ar fi spus Romina Power, potrivit unei reviste din presa internationala. La randul sau, Al Bano a declarat: „Am trait impreuna cu Romina o perioada exceptionala”. Celebrul cuplu si-a unit destinele in 26 iulie 1970 iar ca fruct al dragostei lor au rezultat 4 copii: Ylenia, Yari, Cristel si Romina Iolanda. Cuplul s-a destramat in 1999, divortul celor doi fiind cauzat de disparitia fiicei lor, Ylenia, in 1994, in SUA.

 

Putini stiu ca Romina i-a fost lui Al Bano mai intai partenera in film si apoi in viata. In 1968 filmeaza alaturi de cel ce-i va deveni sot (1970), Albano Carrisi, si cu care va forma un cuplu de cantareti de muzica pop, celebru in intreaga lume. In 1982, cei doi castiga premiul al II-lea la San Remo cu un cantec ce face ocolul lumii cu iuteala fulgerului: „Felicita”! Al Bano si Romina Power au fost un cuplu de invidiat atat in muzica - pe scena cat si in viata, pana cand a venit ziua fatidica, o imensa nenorocire abatandu-se asupra lor. Pe 6 ianuarie 1994, fiica lor cea mare - Ylenia dispare misterios, fiind vazuta pentru ultima oara in cartierul "French Quarter" din New Orleans. Parintii, politia, lumea intreaga o cauta, se fac arestari (prietenul ei), se fac supozitii, cercetari dar aceasta nu este nici pana-n ziua de azi gasita. Al Bano are insa o banuiala; punand cap la cap toate informatiile, a ajuns la o concluzie ireversibila: Ylena s-a aruncat in Mississippi, dovada fiind marturia unui barbat care a declarat politiei ca pe 6 ianuarie a vazut o fata blonda aruncandu-se de pe pod strigand: „OK, eu apartin apei!” „In aceasta fraza - a spus Al Bano - am recunoscut-o pe fata mea. De mica spunea asa cand se scufunda in mare.” Romina crede insa ca fiica lor traieste intr-o manastire din Arizona...

 

Daca in urma cu doua luni - pe 7 mai 2014 Al Bano concerta singur la Sala Palatului, in aceasta toamna - pe 5 noiembrie 2014, Al Bano va avea un invitat nu doar special, ci extrem de special: pe insasi Romina Power! In noiembrie, Al Bano si Romina Power vor fi iar impreuna pe scena, uniti de muzica!

ora 20:00 - 23:00

In afara de reteaua BILETOO.ro (standul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center, Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco si Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1), biletele se gasesc si la magazinele Diverta, oficiile postale semnalizate Bilete.ro si online pe www.BLT.ro, www.BILET.ro, www.BILETE.ro, www.EVENTIM.ro si www.MYTICKET.ro!

 

Ultimele bilete de la categoria 1 au fost reduse de la 500 de lei la 350 de lei

Ion Campineanu nr. 28, Sector 1 Bucuresti (Calea Victoriei)

SanPlant