Intră în cont / Inregistreaza-te
AE Agency

Alternativa - Halo

2015-02-11, Romania, Bucuresti
Locație: Expirat
Organizator / Initiator / Patronaj: Expirat
z.jpg.jpg

Miercuri, pe 11 februarie, in Expirat, se intampla din nou Alternativa: seara care scoate trupe pe cale de afirmare din salile de repetitii si le urca pe scena din Brezoianu 4.

 

Band-ul invitat de data aceasta, HALO, e la a doua prezenta live in Expirat si aduce cu el un sound puternic alternativ, presarat cu influente „subtil combinate”.

 

Cantarea incepe pe la 21:00, iar dupa concert, seara continua in Expirat cu playlist-uri Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival, Rap Core, Alternative Metal si Sludge.

 

Despre Halo:

Halo a inceput in 2012 ca o joaca intre doua chitare si o voce, intr-un apartament. Li s-a alaturat un bas si tobe, iar apartamentul a fost abandonat pentru o sala de repetitii in care au pus la cale si cateva concerte sustinute din repertoriul propriu. Muzica lor priveste in fata cotidianul letargic, il provoaca si il imblanzeste prin acorduri de Blues, Rock si ritmuri de Alternative sau prin linii melodice de Stoner. Halo sunt: Catalin Burtanete - voce, Dragos Hagiescu - chitara, Calin Milea - chitara, Dragos Munteanu - bass, Dan Dima - tobe.

ora 21:00 - 02:00

Intrare: 10 lei – un shot inclus

Happy Hours: 21:00-23:00 – King Size Drinks

Lipscani nr. 5, Sector 3 Bucuresti (Centrul Vechi) - Colt cu strada Brezoianu 4.

SanPlant