Intră în cont / Inregistreaza-te

Beatles'n'Jazz - Invitat Cornel Ilie

2015-02-25, Romania, Bucuresti
Locație: Tribute Club
Organizator / Initiator / Patronaj: Tribute Club
z.jpg.jpg

JAZZ SYNDICATE LIVE SESSIONS, in colaborare cu binecunoscutul club TRIBUTE, lanseaza o serie de super concerte de jazz, in fiecare miercuri, la obisnuita locatie din Calea Victoriei 118.

 

Concertul inaugural, care il are ca invitat de exceptie pe CORNEL ILIE de la VUNK, prezinta mult aclamatul proiect BEATLES’N’JAZZ.

 

In anii ’60, muzica The Beatles era pe cat de respectata, pe atat de populara. In timp ce The Fab Four ca grup impingeau granitele muzicii rock si stabileau standardele pentru decadele ce aveau sa urmeze, fiecare membru in parte isi juca propriul rol revolutionar.

 

Pe masura ce muzica The Beatles crestea in complexitate, tot mai multi muzicieni de jazz au fost atrasi de a explora aceste compozitii extraordinare, melodii superbe, armonii parca divine, de o neconventionala complexitate armonica si metrica. Muzica The Beatles este cu adevarat fara varsta, asa cum o demonstreaza interesul pentru song book-ul lor a noi si noi generatii de muzicieni de jazz si nu numai.

 

 

Despre BEATLES’N’JAZZ

 

Cu siguranta una dintre cele mai fermecatoare aparitii si voci ale scenei de jazz romanesti a ultimilor ani, Viorica Pintilie impreuna cu binecunoscutul Cornel Ilie, vocalist al nu mai putin celebre trupe VUNK si asistati de cinci dintre cei mai talentati reprezentanti ai noului val de instrumentisti de jazz din Romania.

 

Reuniti sub deja consacrata titulatura CANTALOOP, acestia vor explora intr-o maniera jazzistica non-conformista celebrele hituri Beatles.

 

Hey Jude, Yesterday, Yellow Submarine, All You Need is Love, Lady Madonna si multe altele vor fi interpretate alaturi de saxofonistul Costin Rosu, discipol al legendarului Dan Mandrila, considerat cel mai bun saxofonist roman din toate timpurile, basistul Adrian Flautistu, muzician de calibru, prezent in formule alaturi de Johnny Raducanu, Mircea Tiberian, Garbis Dedeian si multi altii, si Ștefan Benedict, rafinat baterist, de o impresionanta sensibilitate. Acestora se alatura Alex Borsan, pianist experimentat, rodat intr-un numar impresionant de colaborari celebre, si - nu in ultimul rand - probabil cel mai talentat reprezentant al noii generatii de Jazzmani de dincolo de Prut, chitaristul Liviu Negru.

 

In urma cu exact 50 de ani, celebrii britanici de la Beatles cucereau America, printr-o aparitie legendara la The Ed Sullivan Show, schimband pentru totdeauna istoria muzicii si a show business-ului. Pe 25 Februarie 2015, gazduiti de celebrul club bucurestean Tribute, cei sapte admirabili muzicieni de la Cantaloop & Co., care au inclus in setlistul lor noi hituri fata de showrile anterioare, promit o seara memorabila cu BEATLES’N’JAZZ!

ora 21:00 - 00:00

Biletele pot fi cumparate inainte de concert din retelele Eventim.ro si IaBilet.ro, iar in seara concertului, din zona de acces a clubului.

Calea Victoriei nr. 118, Sector 1 Bucuresti (Calea Victoriei)

SanPlant