Intră în cont / Inregistreaza-te

Sarah Brightman - Dreamchaser

2014-11-13, Romania, Bucuresti
Locație: Sala Palatului
Organizator / Initiator / Patronaj: Sala Palatului
z.jpg.jpg

Superstarul international Sarah Brightman concerteaza pe 28 octombrie, la Sala Palatului din Capitala. Show-ul din Romania face parte din turneul mondial “Dreamchaser”, inceput in 2013 si care urmeaza sa insumeze peste 100 de concerte pe 5 continente. Bucurestiul va straluci pe 28 octombrie intr-o productie grandioasa, sustinuta de Sarah Brightman impreuna cu propria orchestra formata din 30 de muzicieni.

 

Sarah Brightman debordeaza de pasiune, creativitate si dorinta de a-si depasi limitele. Albumul “Dreamchaser” este inspirat de antrenamentele pentru misiunea in spatiu pe care Sarah o pregateste pentru 2015. Artista intentioneaza sa cucereasca si lumea nepamanteana, devenind prima artista care va inregistra un cantec in spatiu. Publicul din Romania va calatori in univers impreuna cu Sarah Brightman, de-a lungul unui spectacol emblematic. “Dreamchaser” este un show complex, modern, spectaculos. Vocea angelica a sopranei, care depaseste 3 octave, tinuta sa regala si efectele speciale il vor purta pe spectator aievea in lumea viselelor ce se pot realiza daca vei crede in ele. “Vanatorul de vise” - titlul concertului in traducere – va deveni oricare dintre cei prezenti la eveniment, pe parcursul unui show in care fiecare piesa este o poveste.

 

Sarah Brightman este considerata cea mai bine vanduta soprana din lume si singurul artist care a cucerit simultan topurile Billboard Dance si Classic. Sarah Brightman este pioniera genului classic crossover si unul dintre artistii titani ai lumii, insumand peste 30 de milioane de discuri vandute si avand un palmares care cuprinde peste 180 de discuri de aur si de platina, in peste 40 de tari. Single-ul “Time to Say Goodbye”, inregistrat impreuna cu tenorul Andrea Bocelli, a fost vandut in peste 12 milioane de copii in intreaga lume. Albumele urmatoare au urcat in topurile Billboard si au fost urmate de turnee mondiale. Sarah Brightman este prima artista invitata sa cante la Jocurile Olimpice de doua ori: in 1992 la Bacelona si 16 ani mai tarziu, la Beijing.

ora 20:00 - 23:00

Pret/ bilet:

Categoria VIP: 500 lei

Categoria 1: 350 lei

Categoria 2: 250 lei

Categoria 3: 150 lei

Categoria 4: 100 lei

 

Biletele se gasesc in reteaua Bilete.ro

Ion Campineanu nr. 28, Sector 1 Bucuresti (Calea Victoriei)

SanPlant