Intră în cont / Inregistreaza-te

Din Rusia, Cu Drag

2015-03-22, Romania, Bucuresti
Locație: Clubul Taranului
Organizator / Initiator / Patronaj: Clubul Taranului
z.jpg.jpg

Piesa prezintă povestea unui cuplu tânăr ce se confruntă cu reale probleme financiare. Rămaşi fără job-uri, Alma, profesoară de franceză, şi Damian, compozitor de jingle-uri publicitare, se află pe punctul de a fi daţi afară din apartamentul în care stau cu chirie.
Hăituiţi de ratele şi facturile lunare, cei doi îşi înalţă cu o ultimă fărâmă de speranţă privirea către cer în căutarea unei soluţii. Providenţa are milă şi le trimite salvarea sub forma unei mătuşi foarte bogate din Rusia care vine sa locuiasca la ei vreme de o saptamana.
Cuvântul „testament” apare curând pe buzele celor doi. Suma vehiculată este una important; numai că, exact când toate problemele par a se fi rezolvat, lucrurile iau o întorsătură neaşteptată.

Text si Regie: Geo Vişan

Distribuţie: Dana Porlogea
                  Veronica Pisică
                  Geo Vişan

Piesa “Din Rusia, cu drag” abundă în situaţii comice, punând în acelaşi timp o oglindă virtuală în faţa spectatorului. Răsturnările de situaţie, replicile savuroase şi jocul actoricesc menţin viu amuzamentul publicului pe întreaga durată a spectacolului. (Geo VişanRezervari: rezervari@ingenuo.ro

Bilet: 30 lei, 20 lei (elevi si studenti))

 

18:30

Kiseleff 3 (intrarea Monetariei)

Telefon:  021 310 80 48

SanPlant