Intră în cont / Inregistreaza-te
AE Agency

Loredana- Reveria Toamnei

2014-10-25, Romania, Bucuresti
Locație: Sala Palatului
Organizator / Initiator / Patronaj: Sala Palatului
zs.jpg.jpg

Loredana, Diva absoluta si Super Starul muzicii romanesti, concerteaza pe 25 octombrie, la Sala Palatului, pentru al treilea an consecutiv.

 

Loredana straluceste pe portativul muzicii romanesti, avand o cariera exceptionala. Declarata de presa de specialitate „Artista Anului”, Loredana a introdus noi standarde in showbiz-ul romanesc. Astfel, dupa concertele sold out „Magic”, pe care le-a sustinut anul trecut la Sala Palatului si dupa ce a uimit intreaga tara cu productia de talie internationala din turneul „Magic”, presa nationala declara: „Un concept care va schimba arta de a da un spectacol in Romania”, „O artista de o valoare extraordinara, care a aratat din nou ca talentul sau este nelimitat la fel ca si pasiunea sa pentru muzica.”

 

Pe 25 octombrie, la Sala Palatului, Loredana va contopi visele sale si ale fiecarui fan, muzica diversa si trairile intense in show-ul “REVERIA”. Viata este pana la urma o iluzie, tot ceea ce conteaza este momentul si asta vreau sa surprind in acest spectacol, puterea momentului si bucuria de a impartasi pe viu, live, acel moment care nu se mai poate repeta" – a declarat artista.

ora 20:00 - 23:00

Biletele se gasesc in reteaua Bilete.ro

Ion Campineanu nr. 28, Sector 1

Agentie de turism