Intră în cont / Inregistreaza-te

Fink

2015-02-04, Romania, Bucuresti
Locație: THE SILVER CHURCH
Organizator / Initiator / Patronaj: THE SILVER CHURCH
z.jpg.jpg

Muzician, compozitor, scriitor si DJ de renume international, Fin Greenall, cunoscut sub numele de Fink va concerta pe 4 februarie 2015 in clubul The Silver Church.

 

Numeroasele colaborari pe care Fink le-a interprins de-a lungul evolutiei sale in industria muzicii acopera o gama de genuri uimitor de larga, stand marturie asupra complexitatii sale ca artist. Creativitatea sa nu cunoaste limite: evolueaza alaturi de una dintre cele mai prestigioase orchestre simfonice – Royal Concertgebouw Orchestra din Amsterdam – intr-un concert puternic, o impletire furtunoasa intre trecutul si viitorul muzicii.

 

De asemenea, este cunoscuta si colaborarea sa cu artisti renumiti precum Amy Winehouse, pentru care a compus piese si care a ajuns sa il inspire la randul ei sa completeze beat-urile sale cu o voce care sa le complementeze, sporindu-le astfel intensitatea. Muzica lui Fink, incarcata de emotie si greutate, a fost adesea folosita sa puncteze momente cheie din seriale cunoscute ca House M.D., The Walking Dead, Lie to Me, CSI:NY, NCIS, Suits sau Parenthood. Cea mai recenta colaborare a sa este cea cu John Legend, pentru piesa “Move”, inclusa pe coloana sonora a filmului laureat cu premiul Oscar, “12 Years a Slave”.

 

Dupa ce si-a depus castile de DJ in 2003 pentru a scrie si a compune propriile sale piese, Fink a cucerit tot mai multe inimi si minti cu peste sase albume de o profunzime uimitoare – atmosfera pieselor sale, un blues al secolului XXI care isi trage minimalismul din cariera indelungata a lui Fin ca DJ, sunt rotunjite de timbrul vocal profund, cald, patrunzator.

 

Imbratisand cultura generatiei sale si revolutia muzicala adusa de muzica electronica, Fin Greenall se lanseaza ca DJ inca din facultate, increzator in faptul ca era instrumentelor si a pieselor strofa-refren a apus. Pasiunea si talentul sau nu raman neobservate si devine la scurt timp parte din familia Ninja Tune – artist, DJ, producator si compozitor la una dintre cele mai apreciate case de discuri din domeniu. Insa Fin nu s-a oprit aici. Mereu in cautarea mediului care sa ii permita expresivitate si profunzime in muzica, schimba platanele pentru chitara si voce, fara a lasa in urma insa pasiunea sa pentru inovatie – piesele sale pastreaza vibe-ul revolutionar, proaspat al unei generatii care nu neaga traditia, ci o transforma.

ora 20:00 - 23:00

Fink ramane, in primul rand, un artist axat pe experienta live a muzicii sale. Concertele pe care le sustine in intreaga lume reprezinta trairi irepetabile, deconectante si intense. Vino pe 4 februarie in The Silver Church pentru a trai emotia muzicii bune.

 

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim sau online pe www.eventim.ro la pretul de 112 lei.

Calea Plevnei nr. 61, Sector 1

Agentie de turism