Intră în cont / Inregistreaza-te
AE Agency

Alternativa - Shesdead

2014-04-23, Romania, Bucuresti
Locație: Expirat
Organizator / Initiator / Patronaj: Expirat
aaaaaaaaa.jpg.jpg

Pe scena de aceasta data, un proiect existent de ceva vreme pe scena bucuresteana, dar relansat de curand la pachet cu un „sound” proaspat, despre care baietii din spatele instrumentelor spun ca ar fi mai relaxat, psihedelic si experimental: SHESDEAD

 

Live-ul incepe ca de obicei, dupa 10 seara, King Size Drinks sunt la bar inca de pe la 8, iar playlist-urile Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival, Rap Core, Alternative Metal si Sludge, intra in efect dupa concert.

 

 

Despre SHESDEAD:

 

SHESDEAD este o trupa care se „invarte” prin cluburile si studiourile bucurestene de cativa ani buni, cu o componenta nu tocmai straina pentru cei care sunt inca la curent cu underground-ul Rock autohton: Shole – voce; Cristache – chitara; Radu Max – chitara; Dalto – bass si Bogdan – tobe.

 

Primul material discografic SHESDEAD a aparut in martie 2010 la Metalfan Records Division, se numeste „Sex, Drugs & Rock'n'Roll EP” si a fost insotit de videoclipul piesei „Live Fast, Die Young”. Pentru promovarea materialului, formatia a sustinut mai multe concerte de club in Bucuresti si in tara (unplugged sau electric) si a participat la festivaluri outdoor.

 

Incepand cu 2012 trupa a abordat un stil mai relaxat, psihedelic, experimentand pana in 2013, cand a aparut single-ul „Pasare Rara”, insotit de inca un videoclip. In prezent, SHESDEAD inregistreaza pentru album si au in lucru doua clipuri noi.

 

www.facebook.com/shesdeadromania

ora 22:00 - 05:00

Intrare: 15 lei – un shot inclus

Lipscani nr. 5, Sector 3 Bucuresti (Centrul Vechi) - Colt cu strada Brezoianu 4.

Agentie de turism