Intră în cont / Inregistreaza-te

Alternativa - Halo

2014-04-09, Romania, Bucuresti
Locație: Expirat
Organizator / Initiator / Patronaj: Expirat
xxxxx.jpg.jpg

Miercuri, pe 9 aprilie, aducem in Expirat la o noua editie de Alternativa o alta trupa newcomer in care avem incredere ca va ajunge departe.

 

Luam in primire Alternative Rock serios si un sound cat se poate de personal de la un „band” cu aproape 2 ani de experienta pe scenele de club si prin salile de repetitii, in spate: HALO.

 

Se urca pe scena dupa 10 seara, King Size Drinks sunt la bar inca de pe la 8 si playlist-urile Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival, Rap Core, Alternative Metal si Sludge, raman in program dupa concert.

 

Despre Halo:

Halo a inceput in 2012 ca o joaca de 2 chitare si o voce intr-un apartament. Li s-a alaturat un bas si tobe, iar apartamentul a fost abandonat (spre incantarea vecinilor) pentru o sala de repetitii in care si-au confruntat fanteziile muzicale si au pus la cale cateva concerte sustinute numai din repertoriul propriu, chiar si o piesa inregistrata in studio.

 

Halo sunt Catalin Burtanete - voce, Dragos Hagiescu - chitara, Calin Milea - chitara, Dragos Munteanu - bass, Dan Dima - tobe. Muzica lor priveste in fata cotidianul letargic, il provoaca si il imblanzeste prin acorduri de Blues, Rock si ritmuri de Alternativ, prin linii melodice de Stoner si alte influente subtil combinate. Halo iti inspira starea pe care o ai dupa o zi lunga, in care vrei sa stai cu prietenii si sa nu te mai gandesti la nimic, doar bucurandu-te de muzica.

ora 22:00 - 01:00

10 lei – un shot inclus

Lipscani nr. 5, Sector 3 Bucuresti (Centrul Vechi) - Colt cu strada Brezoianu 4.

SanPlant