Intră în cont / Inregistreaza-te

Balul Vienez, Editia A 8-a

2013-03-02, Romania, Bucuresti
Locație: Palatul Parlamentului
Organizator / Initiator / Patronaj: Palatul Parlamentului

JW Marriott Bucharest Grand Hotel organizeaza cea de-a opta editie a Balului Vienez, eveniment organizat in beneficiul organizatiilor United Way Romania si SOS Satele Copiilor Romania.

 

Dl. Igael Porecki, directorul general al hotelului JW Marriott Bucharest Grand Hotel declara:

“Ne face o deosebita placere sa aducem din nou traditia si eleganta balurilor vieneze in Bucuresti si sa straluceasca valsul intr-o seara unica si de neuitat. Balul Vienez, organizat de JW Marriott Bucharest Grand Hotel, se bucura sa anunte in acest an cea de-a opta editie. Echipa hotelului JW Marriott si partenerii nostri au pregatit inca din septembrie 2012 aceasta seara de gala. Meniul rafinat este special conceput in consonanta cu exigentele vieneze, culminand cu o simfonie a deserturilor. Sunt asteptati peste 700 de oaspeti, parteneri si sponsori, reprezentanti ai mediului diplomatic si ai principalelor case regale din Europa, carora le vom oferi un spectacol unic. Le multumim tuturor pentru sprijin, pentru ca ne sunt alaturi in eforturile noastre de a sustine organizatiile United Way Romania si SOS Satele Copiilor Romania. Va asteptam intr-un regal vienez autentic!”

 

Seara balului va fi deschisa de prestigioasa orchestra a Palatului Schönbrunn, avandu-l la bagheta dirijorala pe maestrul Guido Mancusi. Punctul culminant al balului este in mod traditional defilarea celor 80 de debutanti, tinere in rochii albe si tineri purtand smockinguri de gala. Unul dintre cele mai emotionante momente va fi baletul prezentat de copiii de la Scoala de Balet a Operei Romane de Stat, coordonat de Magda Rovinescu.

 

Anul acesta va veti bucura in premiera de un moment unic de dans al performerilor Yvonne Rueff, celebra pentru ca a intrat in Guinness Book pentru cele mai multe piruete facute intr-un minut si Gregor Hatala, prim balerin al Operei de Stat din Viena.

 

Directorul artisitic al balului si Maestrul de Ceremonii, Martin Grund, care vine in fiecare an de la Viena pentru a asigura coregrafia si succesiunea momentelor serii, va invita oaspetii la un inegalabil cadril, la miezul noptii. Horia Brenciu si HB orchestra vor anima, ca in fiecare an, intreaga seara de gala, pana in zori.

ora 18:30 - 23:30

Izvor nr. 3, Sector 5 Bucuresti (Palatul Parlamentrului)

SanPlant