Intră în cont / Inregistreaza-te

Vila Isabel, Regina Carnavalului Rio De Janiero

2013-02-13, Brazilia, Rio De Janiero
Locație: Sambadrom

Experienta de neuitat, cel mai mare si spectaculos carnaval al lumii s-a incheiat. Petrecerile s-au intins pe 700 de strazi. Nu intamplator, de curand, cel mai fericit oras al lumii a fost votat Rio de Janiero, dupa sondajul efectuat de Forbes Magasine.

Senzationala parada stralucitoare a costumelor si carelor alegorice, exuberanta dansatorilor de samba, bataile tobelor, antrenand coplesitor multimile in dans, nesfarsitele petreceri si raurile de alcool si veselie s-au incheiat. Victorioasa scolilor de samba este Vila Isabel.

De fapt nimic nu s-a sfarsit, pentru ca acum vor incepe pregatirile pentru carnavalul de anul viitor. Scolile de samba sunt sufletul care anima Rio de Janiero. Ele nu sunt niste simple scoli, asa cum le-am putea percepe noi, ci niste organizatii puternice, semanand, in mai multe privinte, marilor cluburi de fotbal. Ele au un stuff bine structurat, propriul steag, propri fani ''fanatici'', diferite departamente organizatorice, incheie parteneriate strategice, au tehnici de marketing extrem de bine puse la punct, ateliere si fabrici proprii sau cu care colaboreaza, coreografi si antrenori si organizeaza workshopuri adesea, pentru perfectionarea dansatorilor de samba profesionsiti sau amatori. Seamana mai mult a organizatii corporatiste. Altfel nici nu ar putea oferi spectacolul unic al Carnavalului.

Urmariti aici parada scolii invingatoare, care isi va etala stralucirea din nou sambata, pentru cei prezenti acolo, sarbatorindu-si victoria

Agentie de turism