Intr─â ├«n cont / Inregistreaza-te

Poetry Performance By Mugur Grosu

2016-05-12, Romania, Bucuresti
Loca╚Ťie: La Scena
Poetry Performance - Mugur Grosu.jpg.jpg

Poetry Performance sau un alt mod de a combina artele. Pe scen─â va urca Mugur Grosu. Prezint─â Tiberiu Neac┼ču.

Arta evolueaz─â, se complic─â; nu se mai bazeaz─â pe stimularea unui singur sim╚Ť, ci pe a unei combina╚Ťii de sim╚Ťuri. Vorbim de Performance Poetry, un concept definit prin: spontaneitate, imprevizibil, nou. Totul e „aici ╚Öi acum”. Textul poetic nu r─âmâne sub semnul recit─ârii, ci devine tr─âire pe structuri ritmice deosebite, iar corpul performerului ia forma unui instrument de percep╚Ťie ╚Öi, implicit, de transmitere.

Spiritul care promite s─â creeze aceast─â experien╚Ť─â activ─â este Mugur Grosu. Originar de pe malul m─ârii, a înv─â╚Ťat s─â înoate ╚Öi s─â cânte la pian la o vârst─â fraged─â, fapt ce i-a permis dezvoltarea profesional─â în free-style-ul jazz-ului. Dup─â publicarea unei serii de volume, individuale ╚Öi colective, a revenit la prima pasiune, implicându-se în proiecte experimentale poemuzicale de mare impact.

Împletirea poeziei cu muzica electronic─â reprezint─â comunicare modern─â, exteriorizare, sim╚Ťire complex─â. Ai ocazia s─â iei parte la actul performativ al lui Mugur Grosu, l─âsându-te purtat de sincretismul contemporan joi, 12 mai, ora 20:00, La Scena.

Intrarea este liber─â, dar se face numai pe baz─â de rezervare.
Rezerv─âri: 0724081810

Agentie de turism