Intră în cont / Inregistreaza-te
AE Agency

• DRAGOSTE IN PATRU TABLOURI – Thriller Psihologic

2016-05-21, Romania, Bucuresti
Locație: La Scena
Dragoste in Patru Tablouri pe gri mic.jpg.jpg

de Lukas Bärfuss, traducerea Victor Scoradet
Cu: Florin Frățilă, Andreea Stafie, Ștefan Nistor, Ioana Soroiu, Alex Vlad
Regia: Cristian Bajora


Un spectacol top-notch, mult apreciat si iubit pentru adevarul transant pe care-l spune despre dragoste.
In DRAGOSTE IN PATRU TABLOURI vei face cunostinta cu 5 actori – 3 bărbati si 2 femei, care se pierd in labirintul adulterului. Sa fie preacurvire sau preaiubire? Ispita de a te darui altcuiva si adrenalina adevarului ascuns aduc o doza considerabila de erotism si umor acid spectacolului, care pune in discutie cea mai controversata problema a iubirilor din toate timpurile – infidelitatea.
O montare indrazneata si plina de senzualitate, in regia lui Cristian Bajora – cunoscut pentru The Blue Room si Scrisori către Rita: The Show, doua dintre cele mai obraznice spectacole ale sale si in acelasi timp varfuri de lance ale stagiunii.
DRAGOSTE IN PATRU TABLOURI este un thriller psihologic despre libertate sau lipsa ei - in sex, dragoste si judecata.
O femeie plictisită de viata de familie se intalneste pe ascuns cu un doctor, care nu chiar doctor. Sotia acestuia, o pictorita ratata, se razbuna si ajunge sa primeasca ajutor de la un avocat, sotul femeii plictisite de la inceput. Un personaj misterios, care pare sa tina in mana destinele celor indragostiti, leaga firul rosu al celor patru tablouri si reuseste sa propuna o intrebare: sa ramana deschisa usa evadarii?
Sunt doua cupluri si experienta vietii lor, un cerc vicios in care protagonistii intra doar din dorinta de diversitate sexuala... sau poate spirituala. Personajele suntem chiar noi, cei care trecem prin cele mai extreme situatii ale vietii de cuplu, cazuri de infidelitate studiate de mii de psihologi si terapeuti de cuplu. Pana la urma, care e pretul corect pentru o viata transformata in minciuna?
„Copilul prodigios” al dramaturgiei elvetiene, Lukas Bärfuss se numara printre tinerii dramaturgi cu succes international – peste 14 titluri de spectacole, toate abordand subiecte contemporane delicate, care vizeaza relatiile existente intre oameni intr-o societate moderna, dar alienata, in care ordinea reperelor moralitatii s-a schimbat radical. Pentru Bärfuss, vindecarea personajelor sale survine din pedepsele pe care le primesc in finalul pieselor si din umorul cinic prin care sunt tratate situatiile.
@Calea Călărașilor nr. 55 - LA SCENA
Info: www.inculise.ro
Rezervări: 0735 026 762 sau online pe http://www.inculise.ro/program-si-evenimente/

Agentie de turism