Intră în cont / Inregistreaza-te

Jazz Caritabil - Luiza Zan & Hungarian All Stars

2015-08-02, Romania, Bucuresti
Locație: Merci Charity Boutique
Organizator / Initiator / Patronaj: Merci Charity Boutique
z.jpg.jpg

Duminica, 2 august, ora 20:00, Merci Charity Boutique in parteneriat cu Muzeul National George Enescu isi deschid portile pentru o seara de jazz in aer liber in gradina Muzeului National George Enescu, impreuna cu Luiza Zan, Gyárfás István si Sárik Péter.

 

Fondurile obtinute din donatiile participantilor vor fi folosite pentru tratamentul stomatologic al copiilor cu afectiuni oncologice din Bucuresti si Constanta si diferite cazuri sociale, prin proiectul Zana Merciluta.

 

Luiza Zan

Cu influente puternice in muzica clasicӑ si cu rӑdӑcini solide in muzica de jazz, Luiza Zan s-a dezvoltat cao cantӑreatӑ multilateralӑ. A cantat alaturi de nume sonore din Romania si din afara tarii, dintre care Sorin Romanescu, Mircea Tiberian, Pedro Negrescu, Romeo Cosma, Alex Man, Abert Tajti, Liviu Butoi, Rick Condit, Dave Stamps, Petras Geniusas, Corinne Chapelle si altii. Pasiunea pentru jazz ii aduce premiul al II-lea la Shure Jazz Voice Competition, din cadrul Festivalului de Jazz din Montreux, cel mai vechi festival din Europa si unul dintre cele mai aclamate din lume.

 

Gyárfás István

Gyafi - pe porecla lui popularӑ- este una dintre cele mai populare personalitӑti de jazz din Ungaria. Dupӑ absolvirea colegiului, si-a inceput cariera ca violonist, dar pe plan international a devenit recunoscut ca chitarist. A cantat alӑturi de artisti renumiti ca: Peter Erskine, Scott Hamilton, Herbie Mann sau Ken Peplowsky.

 

Sárik Péter

De-a lungul anilor, munca lui ca pianist si compozitor a fost recompensatӑ cu nenumӑrate premii, atat in Ungaria, cat si in intreaga lume. Sárik Péter Trió in prezent este unul dintre cele mai populare proiecte din Ungaria, cu ultimul lor album castigand Grammy-ul maghiar, adicӑ premiul Fonogram pentru Cel mai bun album al anului din Ungaria pentru albumul „Jazz Request Show".

 

MCB este o organizatie nonprofit ce a infiintat primul Concept Store caritabil din tara. Scopul asociatiei este de a oferi sprijin cauzelor umanitare, avand in prim plan copiii cu probleme medicale si sociale. Proiecte in derulare: Zana Merciluta (asiguram tratament stomatologic atat copiilor cu afectiuni oncologice cat si copiilor ce provin din familii defavorizate), HABARNAM - cultura pentru copii (interactiunea copiilor, cazuri medicale sau sociale, cu zona culturala), Indrazneste sa visezi (proiect adresat copiilor aflati intr-un stadiu avansat al bolii, carora le indeplinim un vis/o dorinta), Maine pentru copii ( sustinerea unor copii foarte talentati).

 

Donatie propusa: 25 lei

Rezervari si detalii: 0752 593 736; 0726 008 152/dani@mercicharity.ro

Smardan nr. 13, Sector 3 Bucuresti (Centrul Vechi) - etaj 1, deasupra la French Bakery

SanPlant