Intră în cont / Inregistreaza-te

• STAND UP COMEDY Cu Maria, Mincu, Banciu și VIO

2015-04-18, Romania, Bucuresti
Locație: IN CULISE, Copper's Pub - Bd. Hristo Botev, Nr. 25
Organizator / Initiator / Patronaj: In Culise
vio-stand-up-comedy-tarife-cotatii-onorariu-preturi-artisti-cluburi-evenimente-spectacole.jpg.jpg

Îți amintești de Jim Carrey, Bill Cosby, George Carlin, Jerry Seinfeld, Dave Chapelle, Robin Williams, Eddie Murphy? Toți îți zdrăngăne-n minte cu zâmbetul pe buze și hohote de râs.

Stand Up Comedy înseamnă - comedie, umor, divertisment, amuzament, distracție și voie bună cu gust românesc. Alegem să râdem de toate lucrurile tâmpite care ne înconjoară – cocalari și pițipoance, tradiții incredibile, conflicte între cartiere/județe, tristeți provinciale, probleme sexuale, experiențe de neuitat și alte probleme pe care ni le punem atunci când deschidem ochii. Crema show-ului sunt comedianții-actori - Alexandru Minculescu, Maria Popovici, Florin Frațilă, Alexandru Banciu și invitatul lor special: un nume GREU din comedia românească: VIO.

 

În formula de scenă cu Teo și Costel, lui Vio îi place să se descrie drept un Daddy Caddy al trupei de stand up. Face glume cinstite, îl inspiră pe Costel și este un barometru de umor pentru glumele colegilor săi. Dacă râde Vio înseamnă că gluma e bună. A început să facă stand up în 2004 la Cafe Deko, pe vremea în care nu exista seara amatorilor pe motiv că încă nu era nimeni profesionist. A fost inspirat să facă asta atât de comedianți de afară, precum Eddie Izzard cât și de băieții care începuseră să țină primele show-uri în clădirea Teatrului Național. 

 

Info http://inculise.ro Rezervări 0735 026 762 sauhttp://inculise.ro/rezervari-online/

Agentie de turism