Intră în cont / Inregistreaza-te
AE Agency

Recital Iustin Galea

2015-08-03, Romania, Bucuresti
Locație: Serendipity
Organizator / Initiator / Patronaj: Serendipity
z.jpg.jpg

Luni, Iustin Galea revine la Serendipity cu un recital de exceptie.

 

Provenind dintr-o familie cu traditie artistica, pasiunea pentru muzica a venit intr-un mod cu totul firesc pentru Iustin, un violonist cu peste 23 de ani de studiu de vioara.

 

Intalnirea cu Maestrul Modest Iftinchi, unul din parintii spirituali ai viorii in Romania, reprezinta pentru el marea sa sansa, avand onoarea de a-i fi elev. A urmat apoi Facultatea Nationala de Muzica din Bucuresti alaturi de profesori cu nume de referinta, in strainatate avand oportunitatea de a se perfectiona in baroc, jazz si in compozitie. in paralel a dezvoltat si partea de compozitie care a dat roade in diferite colaborari in tara si strainatate, una dintre acestea fiind coloana sonora a unui film turnat in Statele Unite.

 

Iustin Galea a cochetat si cu muzica de teatru avand privilegiul sa lucreze cu regizori de cea mai inalta clasa , de la Victor Ioan Frunza pana la Alexandru Dabija.

Cat costa?

 

Participarea la eveniment se face pe baza de rezervare.

 

Rezervarea se face exclusiv la adresa de email: events@serendipity-tea.ro cu rugamintea de a include un numar de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonica a numarului de locuri in ziua evenimentului.

 

Rezervarile la acest eveniment incep de la ora 20.00, pentru a avea timp sa comandati si sa va servim ceaiuri, cafele si bunatati ale ceainariei pana la ora 20.00, ora dupa care vom mai prelua comenzi doar la finele evenimentului, din consideratie pentru artist.

Dumbrava Rosie 12

Rezervări la ceai: 0743 283 342, 0371 433 961

Rezervări la evenimente: events@serendipity-tea.ro

Agentie de turism