Intră în cont / Inregistreaza-te
AE Agency

Stand-up Comedy Cu Maria, Mincu, Florin Si NATANTICU

2015-02-27, Romania, Bucuresti
Locație: In Culise, Bl. Hristo Botev, Nr. 25
Organizator / Initiator / Patronaj: In Culise
stand-up.jpg.jpg

Îți amintești de Jim Carrey, Bill Cosby, George Carlin, Jerry Seinfeld, Dave Chapelle, Robin Williams, Eddie Murphy? Toți îți zdrăngăne-n minte cu zâmbetul pe buze și hohote de râs. 

Stand Up Comedy înseamnă - comedie, umor, divertisment, amuzament, distracție și voie bună cu gust românesc. Alegem să râdem de toate lucrurile tâmpite care ne înconjoară – cocalari și pițipoance, tradiții incredibile, conflicte între cartiere/județe, tristeți provinciale, probleme sexuale, experiențe de neuitat și alte probleme pe care ni le punem atunci când deschidem ochii. Crema show-ului sunt comedianții-actori - Alexandru Minculescu, Maria Popovici, Florin Frațilă, Alexandru Banciu și invitatul lor special: un nume GREU din comedia românească.

Natanticu este actor, filmează la Serviciul Român de Comedie pe Antena1 alături de Jojo, Gina Pistol, Toni Grecu și mulți alții. Face parte din una din cele mai bune trupe de improvizație și face stand up de 5 ani. 

A realizat împreună cu alți trei colegi cea mai tare emisiune de reality show cu camera ascunsă, "Taxi Driver", care se difuzeaza de 10 ani în reluare pe Național Tv. A facut mai multe filme de lung metraj, "Portretul luptatorului la tinerete", "S-a furat mireasa" și "Mamaia".

Info: http://inculise.ro/
Rezervări: 0735026762 sau http://inculise.ro/rezervari-online

Agentie de turism