Intră în cont / Inregistreaza-te
AE Agency

Stand-up Comedy Cu Maria, Mincu, Florin Si RAUL GHEBA

2015-02-21, Romania, Bucuresti
Locație: In Culise, Bl. Hristo Botev, Nr. 25
Organizator / Initiator / Patronaj: In Culise
stand-up.jpg.jpg


Îți amintești de Jim Carrey, Bill Cosby, George Carlin, Jerry Seinfeld, Dave Chapelle, Robin Williams, Eddie Murphy? Toți îți zdrăngăne-n minte cu zâmbetul pe buze și hohote de râs.

Stand Up Comedy înseamnă - comedie, umor, divertisment, amuzament, distracție și voie bună cu gust românesc. Alegem să râdem de toate lucrurile tâmpite care ne înconjoară – cocalari și pițipoance, tradiții incredibile, conflicte între cartiere/județe, tristeți provinciale, probleme sexuale, experiențe de neuitat și alte probleme pe care ni le punem atunci când deschidem ochii. Crema show-ului sunt comedianții-actori - Alexandru Minculescu, Maria Popovici, Florin Frațilă, Alexandru Banciu și invitatul lor special: un nume GREU din comedia românească.

 Raul are 23 de ani și este din Tulcea. Când era mic vroia să se facă preot. Acum e în topul primilor trei comedianți cu barbă. Și cam asta a rămas din prima sa vocație: barba. A fost mereu pasionat de stand up, fiind un consumator de special-uri cu comedianți de afară dar și cu cei autohtoni. A început să facă stand up la seri de open mic, până când Radu Isac i-a propus să intre în deschidere la show-urile sale. După doi ani, făcea deschiderea pentru toți comedianții, de la Teo la Micutzu, atât în club cât și la spectacolele din țară. Așa s-a îndrăgostit de stilul ăsta de viață, în care lucrezi ca să faci oamenii să râdă și faci și bani din asta.

Rezervări 0735 026 762 sau http://inculise.ro/rezervari-online/

Agentie de turism