Intr─â ├«n cont / Inregistreaza-te

Pentru Alexandra Sfirlogea ÔÇô Un Profesor Iubit. SUPERMARKET LOVE ÔÇô Eveniment Caritabil

2015-02-09, Romania, Bucuresti
Loca╚Ťie: In Culise, Bl. Hristo Botev, Nr. 25
Organizator / Initiator / Patronaj: In Culise
Supermarket love caritabil.jpg.jpg

Teatrul În Culise împreun─â cu Teen Media Academy organizeaz─â Luni, 09 Februarie, de la ora 20:00 un eveniment caritabil, cu scopul de a întoarce bun─âtatea ╚Öi ajutorul c─âtre un profesor drag- Alexandra Sfirlogea, diagnosticat─â cu metastaze osoase. Supermarket Love se va juca pe bd. Hristo Botev nr. 25 – Copper’s Pub, iar intrarea se va face în baza unei dona╚Ťii de 100 euro.

 

”Se spune c─â oamenii buni au parte de lucruri bune în via┼ú─â, dar ┼či de obstacole pentru a se autodep─â┼či, pentru a deveni mai puternici.  Alexandra Sfîrlogea este consilier psihologic în Colegiul Na┼úional ╦ÂGrigore Moisil”  din Bucure┼čti. Dar pentru unii dintre noi este mai mult decât atât.”

 

Doamna profesoar─â Sfîrlogea a fost diagnosticat─â recent cu metastaze osoase, dup─â luni de zile în care doctorii din România nu au reu┼čit s─â îi pun─â un diagnostic. Boala s-a agravat, aproape nu se mai poate deplasa, iar durerile au devenit insuportabile.  Fiind nevoie de o sum─â foarte mare ╚Öi un timp foarte scurt pentru tratament, trebuie s─â ac╚Ťion─âm repede. Un doctor austriac i-a redat speran╚Ťa spunându-i c─â se poate opera în Viena, aceasta fiind singura ╚Öans─â de salvare. Opera╚Ťia va costa undeva la 40.000 Euro (e nevoie de o echip─â de medici, fiind o opera╚Ťie dificil─â).

 

Am ales acest spectacol pentru c─â este vine precum o s─ârb─âtoare a dragostei în toate formele ╚Öi m─ârimile posibile. Tr─âind mereu pe repede-înainte oamenii ajung s─â se îndr─âgosteasc─â, s─â se împace sau chiar s─â se despart─â în timpul scurt pe care îl petrec într-un supermarket. F─âr─â a fi un spectacol siropos, SUPERMARKET LOVE este actual, comic, hilar ╚Öi dulce-am─ârui, perfect pentru sufletul sensibil ascuns în fiecare dintre noi. 

Din distribu╚Ťie fac parte – Gra╚Ťiela Popa, Iulian Babulea, Diana Dumbrav─â, Bogdan Stroe, Dana Roman, Ionu╚Ť Gurgu, Alina Pietr─âreanu, Alexandra Chico╚Ö, Mihai B─âdoi, Cora Manole, Claudia Ene, Ilie Nae, Ioana Maria Vi╚Öan, Cosmin Feren╚Ť. Regia este semnat─â Cristian Bajora. Spectacol realizat cu studen╚Ťii Teen Media Academy.

 

Dac─â exist─â vreun dubiu, chiar dac─â nu pute╚Ťi ajunge la eveniment, ajutorul vostru conteaz─â.
Banii pot fi depu┼či în urm─âtoarele conturi:

LEI: RO11BRMA0999100068254434

EUR:RO11BRMA0999100068254628

USD:RO11BRMA0999100068255016

SFIRLOGEA MARIA ALEXANDRA – 
CNP: 2690529463066

BANCA ROMÂNEASC─é

 

To╚Ťi cei care o cunosc, actuali sau fo╚Öti elevi, sunt îndemna╚Ťi s─â ne ajute s─â salv─âm împreun─â aceast─â via╚Ť─â. În Culise v─â a╚Öteapt─â Luni, 09 Februarie, de la ora 20:00 pe bd. Hristo Botev nr. 25 (Copper’s Pub) s─â vede╚Ťi un spectacol ╚Öi s─â face╚Ťi un bine! Intrarea se face pe baz─â de rezervare - 0735 026 762 sau http://inculise.ro/rezervari-online/, iar dona╚Ťia minim─â recomandat─â este de 100 euro.

 

Mul╚Ťumim partenerilor: ╚śapte Seri, Teatral.ro, Ora╚ÖulM.eu, Ziarul Metropolis, PeLipscani.ro, Metropotam.ro, Concerte-azi.ro, Cinemagia, Raftulcuidei.ro, CalendarEvenimente.ro, Port.ro, ArtWe, Anyplace.ro, IQool, Disear─â.ro, Urban.ro, Teatru.Pro, Zile ╚Öi Nop╚Ťi, Ileana Andrei.ro, Revista Ca╚Ťavencii, Eva.ro.

 

Agentie de turism