Intră în cont / Inregistreaza-te

Premieră CA LA IUNION – Umorul Old School și Distracțiile De Odinioară Revin în Ac

2015-01-22, Romania, Bucuresti
Locație: Bl. Hristo Botev, Nr. 25
Organizator / Initiator / Patronaj: In Culise
Ca la Iunion - afis.jpg.jpg

Joi, 22 Ianuarie, ora 19:00, actorii În Culise te așteaptă la premiera spectacolului Ca la Iunion - o aducere-aminte a hazului manierat din comediile de altădată. Spectacolul se desfășoară în noul sediu din Bd. Hristo Botev nr. 25 (Copper’s Pub).

 

Dacă internetul ar muri, cum ai mai putea zâmbi? Îți arătăm noi - prin umorul old school și distracțiile de odinioară. Ca la Iunion este un spectacol care te duce într-o călătorie în timp și îți arată cât de geniale și de actuale sunt faimoasele sketch-urile optzeciste. Comedianți noi și comedie veche, care-i exact precum vinul: devine din ce în ce mai bună odată cu trecerea timpului. Situații delicios de amuzante, oameni în ipostaze nebunești și o ironie memorabilă și de bun gust!

 

Pe scenă îi veți vedea pe stimabila Maria Popovici, genialul Ștefan Nistor, eruditul Alex Vlad, simpaticul Paul Alexandru, venerabilul Alexandru Minculescu, remarcabilul Florin Frățilă și suava Cosmina Soare. Regia artistică este semnată de maestrul Cristian Bajora, iar partea tehnică este asigurată de onorabilul Bogdan Ionescu.

 

Sunteți așteptați Joi, 22 Ianuarie, ora 19:00, pe Bd. Hristo Botev nr. 25 (Copper’s Pub) să gustați din cea mai savuroasă comedie a vremurilor noastre - Ca la Iunion. La bulivar, birjar, la bulivar!

Mulțumim partenerilor: Șapte Seri, Teatral.ro, OrașulM.eu, Ziarul Metropolis, PeLipscani.ro, Metropotam.ro, Concerte-azi.ro, Cinemagia, Raftulcuidei.ro, CalendarEvenimente.ro, Port.ro, ArtWe, Anyplace.ro, IQool, Diseară.ro, Urban.ro, Teatru.Pro, Zile și Nopți, Ileana Andrei.ro, Revista Cațavencii.

Info: http://inculise.ro/
Rezervări: 0735026762 sau http://inculise.ro/rezervari-online

Agentie de turism