Intră în cont / Inregistreaza-te

EROTOPOETICA - Muzica, Poezie, Imagine

2015-01-07, Romania, Bucuresti
Locație: Tete-a-Tete Cafenea, Parcul Herastrau
Organizator / Initiator / Patronaj: Tete-a-Tete
EROTOPOETICA TETE-A-TETE 7 IAN 2015.jpg.jpg

"EROTOPOETICA" (sau despre chinurile dragostei) - un spectacol de suflet! Muzica, poezie, teatru, imagine...
Te simți captiv intr-o lume pragmatică și lipsită de poezie? Evadează din când în când la o întâlnire de viață și moarte cu trăirile și întrebările marilor poeți și în același timp, la o întâlnire cu muzica de calitate.
Oferă-ți ceva pentru tine. Sufletul tău știe de ce!
La fel și prietenii care vor fi acolo.

"L'amour, toujours!
Dacă ai iubit măcar o dată, cu toată ființa, dacă ai simțit cum este să-ți bată inima cu atâta putere cât să simți că-ți iese din piept, dacă ai iubit și ai suferit din iubire, atunci Erotopoetica este spectacolul de care aveai nevoie.
Poate veți spune că sună dulceag, însă Erotopoetica este o incursiune în dragoste așa cum este ea: năvalnică, răvășitoare, mistuitoare, nebunească!
Nu are cum să nu te răscolească superba voce a lui Jezebel, pe ritmurile nemuritoarelor cantece ale Mariei Tănase, ale lui Edith Piaf sau al altor cantece nemuritoare de dragoste  (Besame mucho, Cucurrucucu Paloma, Amor de mis amores, Je ne regrette rien, ca să enumerăm doar câteva), acompaniata exceptional la pian de Alexandru Burca și de Lucian Maxim - instrumente de percutie.
Și nu ai cum să rămâi insensibil la trăirile transmise de Toma, să nu te pătrundă frumusețea, durerea, flacăra poemelor lui Eminescu, Baudelaire și altor “cântători” ai iubirii, care te duc de la extaz la agonie !

Asadar:

TOMA ENACHE
JEZEBEL
OANA DRAGNEA
ALEXANDRU BURCA
LUCIAN MAXIM
SI
Tête-à-Tête
Va asteapta cu mare drag Miercuri 7 Ianuarie orele 20.00
Rezervari 0728668463
Artist support 30 Ron

SanPlant