Intră în cont / Inregistreaza-te

Just About Love - Spectacol Caritabil

2014-12-08, Romania, Bucuresti
Locație: Imago Pub
Organizator / Initiator / Patronaj: În Culise
Just about love.jpg.jpg

Prea obosit, prea stresat, prea antrenat, prea angoasat, prea preocupat? Oprește-te și privește în jurul tău. Încearcă să aduci cuiva zâmbetul pe buze.

Alexandru Ghinea este în clasa a XI-a la un liceu din Capitală. Colegii săi au pornit prin liceu cu speranţa să strângă bani pentru a-l ajuta, pentru că Alexandru suferă de cancer la coloană, iar tratamentele post-operatorii sunt foarte scumpe. Toţi banii din donaţii se vor duce către procedurile pe care Alex le va urma după operaţia de înlocuire a unei vertebre cu o tijă. Crăciunul se apropie, iar absolvenţii Teen Media Academy sunt pregătiţi să aducă zâmbete pe buze.

Luni 8 Decembrie de la ora 20:00 deschidem sezonul evenimentelor caritabile cu spectacolul Just about love.

JUST ABOUT LOVE este un spectacol sensibil si romantic care povesteste despre sublimul iubirii chiar si in absenta ei. Un imn de dragoste nuantat cu accente comice si absurde, o calatorie undeva departe ca marturie a faptului ca iubirea exista pretutindeni…sau ar trebui sa existe.
Un spectacol realizat exclusiv cu studenti ai Teen Media Academy.

Cu: Claudia Ene, Iulian Babulea, Bogdan Stroe, Dana Roman, Grațiela Popa, Ionuț Gurgu, Ilie Nae, Diana Dumbravă, Alina Pietrăreanu
Regia: Cristian Bajora
Tehnic: Bogdan Ionescu
-------------------------------------------------
Donație recomandată - 10 lei

Agentie de turism