Intră în cont / Inregistreaza-te

Short Waves Festival

2015-03-10, Romania, Bucuresti
Locație: Cinema Elvira Popescu
Organizator / Initiator / Patronaj: Cinema Elvira Popescu
z.jpg.jpg

Cinefilii din București pot alege cel mai bun scurtmetraj polonez în cadrul Festivalului SHORT WAVES, care se desfășoară simultan în peste 70 de orașe din întreaga lume. La București proiecțiile vor avea loc pe 10 martie, începând cu ora 19.30, la cinematograful Elvira Popescu din București. Filmele au subtitrare în limbile română, engleză și franceză.

Festivalul de scurtmetraje poloneze SHORT WAVES, ajuns la cea de-a șaptea ediție a sa, se oprește anul acesta și la București. Organizat în perioada 6-22 martie, sub formula SHORT WAVES GRAND PRIX TOUR 2015, festivalul prezintă 7 cele mai bune scurtmetraje poloneze, selectate din cele 280 înscrise în concurs. Interesant este că cel mai bun scurtmetraj nu va fi ales de către un juriu tradițional, ci chiar de către publicul prezent la proiecțiile care se vor desfășura în această perioadă în 45 de orașe din lume și 48 din Polonia. Filmul câștigător va fi anunțat pe 29 martie, în cadrul galei de la Poznań, după ce vor fi fost numărate toate voturile.

Spectatorii vor fi rugați să-și aleagă favoriții cu ajutorul unor cărți de vot. Filmele vor avea subtitrare în limbile engleză și franceză.

Dacia 77 (langa Institutul Francez)

Tel : 0374 125 216

Biletele pot fi cumpărate de la casieria sălii cu cel puțin 15 minute înainte de începerea proiecției sau online de la adresa: http://eventbook.ro/elvirepopesco

Agentie de turism