Intră în cont / Inregistreaza-te
AE Agency

Kinofest 2014

2014-09-26 >> 2014-09-28, Romania, Bucuresti
Locație: Cinemateca Union, Energiea Pub, Centrul Cultural Independent Carol 53 Si Gradina Cu Filme
z.jpg.jpg

Suntem aproape gata! Am publicat pe site, pe sectiuni, listele cu filmele selectate in festival.
Intre 26 si 28 septembrie, vino la Cinemateca Union, Energiea Pub, centrul cultural independent Carol 53 si Gradina cu filme sa vezi tot ce e mai bun in domeniul digital: peste 200 de scurtmetraje premiere in Romania, dintre care 67 in competitie, programe de filme germane, filme spaniole, filme japoneze (o selectie de 3 ore din festivalul Short Shorts Film Festival&Asia 2014), productiile celor mai bune scoli de animatie franceze (Gobelins si ArtFx), si multe altele.

La fel ca anul trecut, competitia de Micromovie are loc (chiar acum) online pe www.kinofest.com. Intre 1 si 28 semptembrie, filmele finaliste sunt disponibile pentru vizionare pe internet si pot fi votate de public, iar filmul care aduna cele mai multe aprecieri este desemnat castigator.

Competitiile de Animatie (32 de filme) si Fictiune (20 de filme) vor fi proiectate la Cinema Union si jurizate de profesionisti.

In selectia oficiala de filme sunt prezenti patru autori romani: Cristina Grosan (“O vacant la mare”) in competitia de Fictiune, Andrei Nicolae (“Space Boy and Space Dog”) la Micromovie, iar in sectiunea Off Competition Cristina Dalea (“Just One More”) si Maria Pla (“No Way Entry”).

Agentie de turism