Intră în cont / Inregistreaza-te

#teatrulaterasa - Fantezii Cu Iz De Vara

2014-06-20, Romania, Bucuresti
Locație: Terasa "La Conu' Iancu" Str. Mihail Georgescu Nr 24 (zona Hala Traian )
Organizator / Initiator / Patronaj: Teatrul InDArt
Fantezii La conu Iancu mic.jpg.jpg

Comedia de succes “Traieste-ti fanteziile” va asteapta acum pe terasa, La Conu' Iancu, Vineri, 20 iunie, de la orele 21:00, trecute fix!

Cristi Martin, Catalin Stelian, Adriana Gulutanu, Silvia Gagu si Alin Brancu va asteapta si va indeamna sa lasati frau liber imaginatiei si sa va puneti fanteziile in practica.

”Traieste-ti fanteziile”, adaptare dupa piesa lui John Tobias, este o satira la adresa cartilor motivationale. De exemplu: „Ce puteti face pentru a avea o viata perfecta“… „Cum puteti avea un cuplu perfect”… „Cum puteti deveni o femeie perfecta”… sau „un barbat perfect”… si multe alte forme ale perfectiunii pe care, cu siguranta, nu le poate atinge nimeni niciodata.

Un cuplu, a carui atractie reciproca s-a diminuat de-a lungul timpului, gaseste solutia pentru resuscitare. Salvarea? Cartea doctorului Leopold Baumgartner: „Traieste-ti fanteziile – o carte utila pentru sanatate si fericire“. De aici se declanseaza o comedie de situatie plina de savoare si dinamism, cu rasturnari surprinzatoare si scene de un comic dezlantuit, in cel mai clasic stil bulevardier, in care sunt implicati, pe langa cuplul Cucu si vecinul voyeur si hotul bolnav de ulcer, intrat in apartament.

Regia: Bogdan Gagu

Distributie: Adriana Gulutanu, Cristi Martin, Catalin Stelian, Alin Brancu si Silvia Gagu

Scenografia: Razvan Plaiasu; Costume: Catalina Tabacaru; Foto: Stefan Cociorvei;
Ilustratie muzicala: Dan Simion; PR: Natalia Martian

Productie Teatrul InDArt: www.indart.ro

Suport artisti: 20 lei
Biletele se pot rezerva telefonic la: 0755 566 465

TRAILLER - http://www.youtube.com/watch?v=TwW4vp2WJ0g

Va asteptam cu drag sa va bucurati de #teatrulaterasa!

Partenerii Media: Radio Romania Cultural, Radio Romania 3NET-Florian Pitis, Radio Deea, Radio PRO Diaspora, WideOpenMedia, TV CITY, Port.ro, Metropotam, Teatral.ro, SapteSeri, GoingOut, Cinemagia, OrasulMeu, VinsiEu, Concerte-azi, Bucharest-Guide, AeAgency, PromoBicicleta
Bloggeri InDArt: www.pauldutu.eu, www.ralucauluiteanu.eu, www.andreiciobanu.eu, www.ioanmserban.wordpress.com

Biletele se pot rezerva telefonic la: 0755 566 465

SanPlant