Intr─â ├«n cont / Inregistreaza-te
AE Agency

TRIALOGURI LA ARCUB

2014-03-13, Romania, Bucuresti
Loca╚Ťie: Ceainaria ARCUB
Organizator / Initiator / Patronaj: ArCuB
trial.jpg.jpg

Tema: Mai ┼čtii cum te strigam pe atunci „icoan─â cu picioare lungi“ …

Invitat special: Mircea Dinescu

Moment muzical:  Aylin

Moderator: Matei Martin

 

Seria taifasurilor culturale continuă la ARCUB. Cea de-a doua ediţie a evenimentului Trialoguri la ARCUB

 

Invitatul special al serii este poetul Mircea Dinescu, „copilul teribil” al literaturii române a anilor ’70, cel care, dup─â ani la rând în care s-a dedicat publicisticii, a revenit, cu aceea┼či pasiune, la poezie. Într-un cadru intim ┼či o atmosfer─â relaxat─â, al─âturi de jurnalistul cultural Matei Martin, Mircea Dinescu va aborda un subiect mereu dezb─âtut, dar niciodat─â epuizat: femeia, pe care la un moment dat în versurile sale a numit-o icoan─â cu picioare lungi.

 

Participan┼úii la eveniment vor avea prilejul de a se delecta cu pove┼čti amuzante ┼či perspective interesante asupra ideii de feminitate, precum ┼či cu acordurile muzicii interpretate de Aylin.

 

Lansat în februarie 2014, Trialoguri la ARCUB este un eveniment care reintroduce în agenda comunit─â┼úii obiceiul conversa┼úiilor culturale, pe un ton prietenos. Întâlnirile între public ┼či invita┼úi au loc de dou─â ori pe lun─â, în serile de joi, ┼či presupun discu┼úii pe teme dintre cele mai diverse extrase din cotidianul ce influen┼úeaz─â natura artistic─â a invita┼úilor. Proiectul a debutat cu o întâlnire reu┼čit─â cu scriitorul Mircea C─ârt─ârescu, moderat─â de criticul ┼či scriitorul Marius Chivu. Pe lista personalit─â┼úilor pe care iubitorii de cultur─â din capital─â îi pot întâlni la Trialoguri se afl─â nume precum: Gabriel Liiceanu, Andrei Ple┼ču, Tiberiu Soare, Gabriela Adame┼čteanu sau Aurora Liiceanu. 

 

Accesul la eveniment se face în baza unui bilet de intrare în valoare de 25 lei, care poate fi achizi┼úionat de la Casa de Bilete ARCUB, din Str. Bati┼čte nr. 14.

Str. Bati┼čte nr. 14

SanPlant