Intră în cont / Inregistreaza-te

Directia 5

2015-03-28, Romania, Bucuresti
Locație: Hard Rock Cafe
Organizator / Initiator / Patronaj: Hard Rock Cafe
z.jpg.jpg

Pe 28 martie doua nume ce au scris istorie, iti dau intalnire la Hard Rock Cafe: LEO IORGA si ADI ORDEAN te invita alaturi de PACT la cel mai nou show al trupei! Vino la ROMANTIC ROCK, un concert emotionant, cu refrene binecunoscute si compozitii noi! Te asteptam sa canti, alaturi de vocea care le-a lansat, hiturile “Trenul Pierdut”, “Singur te caut in noapte”, “Sa te gandesti la mine”, “Dupa ani si ani” sau “Cine esti tu oare” intr-un spectacol ce va fi un adevarat arc peste timp!

 

 

Numele PACT reuneste figuri emblematice ale scenei rock din Romania: solistul LEO IORGA si chitaristul si compozitorul ADI ORDEAN, canta din nou impreuna, alaturi de alti instrumentisti de clasa. Istoria grupului a inceput in 2012, a contiunuat in 2013 cu single-ul “Ploaia care cade”, iar in 2014 a fost lansat priml long play al formatie, intitulat “Numarul Unu”.

 

Actualmente, formula PACT inseamna:

Leo Iorga - vocal

Adrian Ordean - chitara

Marian Mihailescu - chitara bass

Razvan Gorcinski - tobe

Alex Ardelean - chitara.

 

In showul ROMANTIC de la Hard Rock Cafe, PACT cu LEO IORGA si ADI ORDEAN vor canta cele mai frumoase piese de dragoste, ce dainuie de ani si in inima voastra.

ora 21:30 - 00:30

Intrare: 25 lei/persoana.

Kiseleff nr. 32C, Sector 1 Bucuresti (Herastrau) - In Parcul Herastrau, aproape de Muzeul Satului.

Agentie de turism