Intră în cont / Inregistreaza-te

Celelalte Cuvinte - Asta Lume

2014-05-22, Romania, Bucuresti
Locație: Hard Rock Cafe
Organizator / Initiator / Patronaj: Hard Rock Cafe
xixixixixixixixix.jpg.jpg

Celelalte Cuvinte si-a obisnuit publicul cu o identitate aparte. Dupa un amplu proiect acustic – Trup si suflet – ce a cuprins un concert sold out la Cinema Patria din Bucuresti si un turneu national in nu mai putin de 12 orase din intreaga tara, a venit vremea ca trupa sa apara in fata publicului cu noi piese.

 

Asta lume si Muza mea sunt, intai de toate, doua piese de o factura muzicala aparte in peisajul repertoriului trupei, fiind diametral opuse, prin ceea ce reprezinta.

 

Pe 22 mai, Celelalte Cuvinte aduce in Hard Rock Cafe evenimentul “Asta lume”, atat cu cele doua noi creatii, cat si cu piese ce au scris istorie in rockul romanesc: Zmeie, Scrisori iubite, Daca vrei, Iarba prin par, Un sfarsit e un inceput si multe altele.

 

De 32 de ani impreuna, Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din Romania. Pastrandu-si, de-a lungul timpului, atat componenta cat si stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupa-legenda a rockului romanesc.

 

Calin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan si Ovidiu Rosu pregatesc un concert special, pe masura asteptarilor fanilor.

ora 21:30 - 00:30

Biletele pentru concertul Celelalte Cuvinte din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro, Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare iar in format fizic in reteaua de magazine UMAN din toata tara.

 

Acestea costa 50 de lei cu loc la masa si 80 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.

Kiseleff nr. 32C, Sector 1 Bucuresti (Herastrau) - In Parcul Herastrau, aproape de Muzeul Satului.

Agentie de turism