Intră în cont / Inregistreaza-te

Apocalyptica Plays Metallica By 4 Cellos

2017-04-06, Romania, Bucuresti
Locație: Sala Palatului
Organizator / Initiator / Patronaj: Sala Palatului
1.jpg.jpg

Pe 6 aprilie la Sala Palatului din Bucuresti, BestMusic si METALHEAD va invita la aniversarea de 20 de ani a albumului „Apocalyptica plays Metallica by 4 cellos” unde finlandezii vor canta integral materialul care i-a consacrat alaturi de multe alte hituri Metallica.

In mai 1996, Apocalyptica lansau albumul de debut „Metallica by four cellos”, o adevarata opera rock care a schimbat peisajul muzical al urmatorilor 20 de ani. Alaturi de acest epic album ,la Bucuresti, trupa va canta si reinterpretari in premiera ale pieselor „Battery”, „Nothing Else Matters si „Seek and Destroy”. Finlandezii ofera o abordare unica a hiturilor celei mai mari trupe de rock din lume, Metallica. In plus, Apocalyptica si-au creat propriul stil si o cariera incununata de succes si de milioane de albume vandute in jurul lumii.

Dupa 15 ianuarie bilete costa 230 de lei Categoria A, 149 de lei Categoria B, 115 lei Categoria C si 99 de lei Categoria D.
In ziua concertului, la intrare, acestea vor costa 250 de lei Categoria A, 160 de lei Categoria B, 130 de lei Categoria C si 110 de lei Categoria D

20:00

Ion Campineanu nr. 28, Sector 1 Bucuresti (Calea Victoriei)

SanPlant