Intră în cont / Inregistreaza-te

Mihai Margineanu

2015-02-05, Romania, Bucuresti
Locație: Hard Rock Cafe
Organizator / Initiator / Patronaj: Hard Rock Cafe
z.jpg.jpg

Vino sa canti alaturi de unul dintre ce mai autentici si populari artisti romani la Hard Rock Cafe si sa canti alaturi de el "Ma iubeste femeile", "Zarita", "Gore din Chitila","Jeana","Aviatia" sau "Melci, scoici, raci, craci"prezentat de Bestmusic.

 

Mihai Margineanu este unul dintre cei mai prolifici artisti de folk iar muzica sa este inspirata, printre altele, de folclorul urban, alte piese sunt preluari ale unor cantece vechi de pahar dar Mihai intotdeauna a avut grija sa ne capteze si cu piesele sale proprii. Versurile sunt adeseori explicite, in dulcele sau stil propriu. Desi s-a lansat in muzica destul de tarziu, la varsta de 36 de ani, piesele sale au avut un succes la public aproape instant. Margineanu este cunoscut cinefililior si din rolul lui Ardiles pe care-l joaca in cel mai iubit serial de comedie romanesc din ultimii 10 ani, Las Fierbinti, serial unde asigura si coloana sonora.

ora 21:30 - 00:30

Biletele pentru concertul Mihai Margineanu din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si in format fizic in magazinele Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

 

Acestea costa 50 de lei cu loc la masa (fumatori sau nefumatori, cu sau fara loc) si 70 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.

Kiseleff nr. 32C, Sector 1 Bucuresti (Herastrau) - In Parcul Herastrau, aproape de Muzeul Satului.

Agentie de turism