Intră în cont / Inregistreaza-te

Lirika & The Veil

2014-09-26, Romania, Bucuresti
Locație: Route 66
Organizator / Initiator / Patronaj: Route 66
zil.jpg.jpg

Lirika este o trupa de Pop–Rock care a luat nastere in iulie 2013 si este formata din 5 tineri: Marius Dascau – voce si chitara, Ana Pantilie – clape; Cristian Puchiu – bass; Andrei Cirlig – chitara si Lucian Chiriac – tobe.

 

Tineri, voinici si dornici de afirmare sunt cuvinte care ii definesc. Trupa Lirika isi propune sa aduca un suflu nou pop-rock-ului romanesc. Numele, desi trimite la „liric”, „lirism”, „poezie”, transmite ceva mai mult. Da, muzica este poezie, poezia provine din interior, dar ce conteaza cu adevarat pentru ei este starea de spirit pe care le-o creaza ascultatorilor.

 

 

Pentru cei care nu au auzit despre Trupa The Veil:

 

Trupa este compusa din Alexandru Grajdeanu (clape, violoncel), Andrei Petrescu (chitara bas), Mihai Ionita (tobe) si Florin Bratu (solist si chitara acustica).

 

"The veils e o trupa aflata la inceput pentru ca e prea lenesa sa fie matura, insa asta asigura improvizatie, experiment, libertate si lipsa compromisurilor. Asa ca, exceptand cateva piese proprii, cover-urile sunt inca un teren dragut de joaca, unul pe care il prefera sa poarte amprenta lor. Visele marete le vor dezvolta pe parcurs, pentru ca ei considera ca a face muzica ar trebui sa fie un drum si atat, unul care sa te incante prin peisaj si nu prin destinatie."

15  lei

ora 20:00 - 23:00

Calea Victoriei nr. 50, Sector 1 Bucuresti (Calea Victoriei)

Agentie de turism