Intră în cont / Inregistreaza-te

Concert Aniversar Luna Patrata 6 By Alina Manole

2015-03-12, Romania, Bucuresti
Locație: Hard Rock Cafe
Organizator / Initiator / Patronaj: Hard Rock Cafe
z.jpg.jpg

Au trecut 6 ani de la lansarea unui album care a pus amprenta unui gen muzical aparte si a „oficializat” prezenta artistica a unei cantautoare speciale. Albumul se numeste Luna Patrata, artista - Alina Manole. Din anul 2009, cand a avut loc debutul oficial, marcat cu atributul de „lansare perfecta”, si pana in 2015, muzica Alinei s-a imbogatit cu inca trei materiale discografice: „Cu drag” , „Dragoste in 3” si 'Fericirea de Luni”, al caror ecou a fost surprinzator poate pentru muzica necomerciala din Romania.

 

Albumele Alinei isi au locul pe care il merita, in spatiul atat de special, al oamenilor inteligenti si cultivati, si au fost primite exemplar nu doar de public, ci si de critica muzicala si de mass-media.

 

Concertele Alinei Manole reprezinta insa o experienta intima, personala. Nu exista un pattern pentru concerte, exista doar dezvaluiri care se intampla de fiecare data Altfel. Nu vorbim despre muzica pudibonzilor ci de muzica iubitilor, amantilor, ascunsilor, visatorilor. Experienta unui concert are darul de a umple spatiul intim al ascultatorului cu parte din experienta unui performance de teatru: e concert-poveste iar publicul, indragostit de femeia-artist care recunoaste si marturiseste iubiri-tabu revine, din nou si din nou, in spatii intotdeauna neincapatoare.

 

In fiecare an, Luna Patrata isi are aniversarea ei. Este modul prin care Alina Manole celebreaza Dragostea la care visam cu totii, in 2, cuplul perfect, pana la capatul zilelor. in stilul care deja a consacrat-o artista spune ca si amantii au Luna lor Patrata....

 

Formula de scena o va aduce pe Alina Manole alaturi de cei mai buni muzicieni ai momentului: Raul Kusak, Claudiu Purcarin, Adrian Flautistu, Dan Nicolau.

ora 21:30 - 00:30

Biletele costa 35 de lei cu loc la masa sau fara loc (fumatori sau nefumatori) si 50 de lei cu loc la masa VIP in fata scenei !

 

Biletele pentru concertul BestMusic cu Alina Manole din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro, in reteaua IaBilet (Mag. Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour) dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

Kiseleff nr. 32C, Sector 1 Bucuresti (Herastrau) - In Parcul Herastrau, aproape de Muzeul Satului.

SanPlant