Intră în cont / Inregistreaza-te

Rhythm Of The Soul

2015-03-28, Romania, Bucuresti
Locație: ArCuB
Organizator / Initiator / Patronaj: ArCuB
z.png.png

Concertul Rhythm of the Soul, din data de 28 martie, va aduce pe scena ARCUB doua momente artistice complementare ce vor oferi serii de sambata un sound inedit. Incepand cu ora 20.00, Soul Serenade va deschide aceasta editie a Jazzaj pe ritm de gospel blues, ritm ce i-a propulsat pe membrii trupei pe scene internationale, dupa care scena va apartine vocii si personalitatii impresionante a Irinei Popa, alaturi de experimentatii Sinners, intr-un recital de funky-soul-jazz.

 

Soul Serenade este o noua si revigoranta interpretare acustica a muzicii roots, care continua sa exploreze idei si emotii prin cea mai pura forma a muzicii. Trio-ul, format din Adelina Chivu, Andrei Rotariu si Codrut Andrei, ofera o combinatie aparte intre chitara slide, voci, mandolina, muzicuta si tamburina, care trimite publicul intr-o calatorie ce porneste pe strazile din Chicago, pana pe drumurile prafuite din sud.

 

Irina Popa este una dintre cele mai pregnante, mai autentice si mai expresive voci ale noului val de interpreti romani de jazz. Talentul ei inascut, specific si intens, si vibe-ul oferit de The Sinners (Cornel Cristei, Ralu Bitulescu si Virgil Popescu) isi pun amprenta pe fiecare piesa abordata, fie ca provine din inspiratia si fantezia pianistului-compozitor-creator Cornel Cristei, fie ca este preluata din repertoriul international de jazz - indeosebi cunoscute piese standard - pop sau rock.

 

In cadrul concertelor Jazzaj, pe scena Salii ARCUB, au fost prezenti artisti renumiti ai jazzului, precum Maria Raducanu si Krister Jonsson, Vali Racila si Balkanamera Jazz Quartet, trupa Arifa, Rares Totu, A.G. Weinberger, Ozana Barabancea, Emil Bizga, Nicolas Simion Trio feat. Kruno Levačić & Sorin Romanescu, Luiza Zan feat. István Gyárfás, Mircea Tiberian Ensemble feat. Nadia Trohin & Cristian Soleanu si Formatia Trigon.

ora 20:00 - 23:00

Preturi: 45 lei (Categoria I) si 35 lei (Categoria II). Elevii si studentii care se prezinta la Casa de Bilete ARCUB cu legitimatiile pot achizitiona bilete la pretul de 25 lei.

Batistei nr. 14, Sector 2 Bucuresti (Universitate)

Agentie de turism