Intră în cont / Inregistreaza-te
AE Agency

Vita De Vie

2015-03-05, Romania, Bucuresti
Locație: Hard Rock Caf
Organizator / Initiator / Patronaj: Hard Rock Cafe
z.jpg.jpg

Bucurestenii sosesc pe scena din Hard Rock Cafe pentru a prezenta cel mai recent album, "Acustic" dar si pentru a va oferi un jam session inedit pe scena (probabil) celui mai bun club pentru concerte live din Bucuresti.

 

Fanii Vita de Vie vor fi surprinsi sa isi regaseasca favoritii intr-o ipostaza artistica unica. Obisnuiti cu concertele lor dinamice si pline de energie, care au devenit in timp trademark-ul Vita de Vie, vor descoperi de data aceasta o cu totul alta stare.

 

Pornind de la clasicul Unplugged, Acustic inseamna cele mai bune melodii Vita de Vie, stranse in decursul celor 16 ani de existenta, reorchestrate intr-o maniera neobisnuita, mergand uneori pana la clasic, jazz, sau bossanova. Cine si-ar fi imaginat vreodata ca Basul si cu toba mare poate “sa stea in picioare” si sa sune atat de bine in varianta Swing?

Cat costa?

Biletele pentru concertul Vita de Vie - Acustic din Hard Rock C

Biletele pentru concertul acustic VITA DE VIE din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magazinele Muzica, Uman (piata Romana langa Mac), Senia si Perfect Tour) dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

 

Acestea costa 35 de lei cu loc la masa si 50 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei

afe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro/bilete/ dar si la Hard Rock Café.

 

Acestea costa 50 de lei cu loc la masa si 70 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.

Kiseleff nr. 32C, Sector 1 Bucuresti (Herastrau) - In Parcul Herastrau, aproape de Muzeul Satului.

SanPlant