Intr─â ├«n cont / Inregistreaza-te

Una Serata Italiana

2015-03-22, Romania, Bucuresti
Loca╚Ťie: Sala Palatului
Organizator / Initiator / Patronaj: Sala Palatului
z.jpg.jpg

Evenimentul „Una serata italiana”, care va avea loc duminic─â, la Sala Palatului, prezint─â publicului din România fascinanta muzic─â italian─â.

Conceput ca o incursiune în muzica tradi╚Ťional─â, pop, rock, clasic─â ╚Öi modern─â din Peninsul─â, spectacolul are o distribu╚Ťie remarcabil─â: cea mai cunoscut─â artist─â italian─â, Gigliola Cinquetti ┼či starul interna╚Ťional Michele Placido, cunoscut pe tot mapamondul pentru rolul comisarului Corrado Catani, din serialul „La Piovra” (Caracati╚Ťa).

Italienii sunt împ─âtimi╚Ťi de muzic─â, având un adev─ârat cult pentru aceasta. Pasiunea lor transpare prin fiecare cântec, indiferent de genul din care face parte.

Spectacolul „Una serata italiana” este emo╚Ťionant, captivant ╚Öi inedit. Mari nume ale scenei italiene vor purta publicul în seducatoarea lume a muzicii ╚Öi culturii italiene, acompania╚Ťi fiind de o orchestr─â format─â din 40 de muzicieni, sub bagheta maestrului Gianmichele D’Errico. Publicul din România are ╚Öansa de a se delecta, în minunata sear─â italian─â, Gigliola Cinquetti, Michele Placido, Carlo Faiello, trupa RADISKA, în compania artistei de origine roman─â, Olga B─âlan, care va interpreta, de asemenea, unele dintre cele mai frumoase melodii napoletane si a regizorului Dan Trifescu, cei doi, fiind si gazde ale evenimentului.

Pret bilet:

Categoria III: 75 lei
Categoria II: 100 lei
Categoria I: 150 lei
VIP: 200 lei

19:30

Ion Campineanu nr. 28, Sector 1 Bucuresti (Calea Victoriei)

Agentie de turism