Intră în cont / Inregistreaza-te

VAMA

2015-02-18, Romania, Bucuresti
Locație: Hard Rock Caf
Organizator / Initiator / Patronaj: Hard Rock Cafe
z.jpg.jpg

Fondata in 2006, dupa destramarea trupei Vama Veche, Vama a devenit in scurt timp una dintre cele mai iubite si apreciate trupe de pop-rock din Romania. Primul album, “Vama”, a aparut in 2008 si a fost lansat printr-un concert la Arenele Romane din Bucuresti. Cu single-uri ca “E plin de fete” si “Bed For Love”, Tudor Chirila si colegii sai s-au instalat din nou in topurile muzicale.

 

Cel de-al doilea album Vama, “2012”, a fost lansat pe 28 mai 2012, printr-un concert de anvergura la Sala Palatului din Bucuresti. Show-ul a fost deschis cu piesa “Epidemie de iubire”, care a devenit si subiectul unuia dintre videoclipurile trupei.

 

Un concert Vama este o experienta unica. Trupa si-a obisnuit publicul cu spectacole in care contopirea artelor este fireasca. Astfel, efectul generat de muzica, poezie, dans si actorie este dublat de jocuri de lumini si imagini video care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama. Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirila, traieste, vibreaza, iubeste.

 

In 2013 trupa loveste puternic in playlisturile radiourilor si al televiziunilor muzicale, piesa "Perfect fara tine" ajungand numarul 1 in majoritatea topurilor de specialitate. Sfaristul anului a adus si primul DVD din cariera trupei, filmarea concertului de la Sala Palatului din 2012 alaturi de multe surprize.

 

Trupa VAMA inseamna: Tudor Chirila, Eugen Caminschi, Gelu Ionescu, Lucian Cioarga si Dan Opris.

ora 21:30 - 00:30

Biletele pentru concertul VAMA din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si in magazinele Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

 

Acestea costa 49 de lei fara loc in fata scenei (400 de bilete in vanzare) si 90 de lei cu loc la masa (fumatori sau nefumatori in numar limitat la 250 de bucati)

Kiseleff nr. 32C, Sector 1 Bucuresti (Herastrau) - In Parcul Herastrau, aproape de Muzeul Satulu

SanPlant