Intră în cont / Inregistreaza-te
AE Agency

Jose Feliciano

2015-03-16, Romania, Bucuresti
Locație: Sala Palatului
Organizator / Initiator / Patronaj: Sala Palatului
z.jpg.jpg

Jose Feliciano, ultimul mare chitarist latin in viata si cel care a facut din Feliz Nadivad (Craciun Fericit!) un hit ce se gaseste inca pe buzele a zeci de milioane de fani, vine intr-un concert extraordinar la Sala Palatului, pe 16 Martie 2015 cu incepere de la ora 20.00.

 

DESPRE JOSE FELICIANO

50 de ani de cariera muzicala, 70 de ani de viata!

 

Unul dintre cei mai proeminenti muzicieni latini ai erei pop, cantaretul/chitaristul/ compozitorul Jose Feliciano s-a nascut pe data de 10 Septembrie 1945, in Lares, Puerto Rico.

 

Jose Feliciano stie sa cante la 17 instrumente, printre care : contrabas, banjo, orga, double six, mandolina, muzicuta, pian, harpa, acordeon si alte instrumente specific sud-americane ca timbales, timbalines, kazoo etc. Un alt element extraordinar este ca Jose feliciano canta in sase limbi! Impletirea vocii lui cu ritmurile jazz-soul-blues ale chitarei sale si cu influenta latina au dat nastere la un fenomen indiscutabil, castigand nenumarate distinctii si reusind sa vanda milioane de discuri.

 

Cincizeci de ani de cariera muzicala intensa au fost ceea ce cantaretul portorican Jose Feliciano a aratat publicului in turneele sale desfasurate pe intreg mapamondul, dand un nou impuls muzicii latine si, in special, boleroului, in anii ‘90 cand acest stil nu mai era la moda.

ora 20:00 - 22:00

Categorii de preturi:

CATEGORIA I - 299 RON

CATEGORIA II – 199 RON

CATEGORIA III – 149 RON

CATEGORIA IV – 49 RON

 

Acestea sunt disponibile online pe:

 

- bilete.ro sau in Oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro si magazinele Germanos;

- eventim.ro;

- myticket.ro si magazinele Diverta;

- blt.ro;

- startickets.ro;

- salapalatului.ro sau la casa de bilete a Salii Palatului.

Ion Campineanu nr. 28, Sector 1 Bucuresti (Calea Victoriei)

SanPlant