Intr─â ├«n cont / Inregistreaza-te

Oregon

2015-04-21, Romania, Bucuresti
Loca╚Ťie: Sala Radio
Organizator / Initiator / Patronaj: Sala Radio
z.jpg.jpg

Numit─â dup─â unul din statele americane, trupa Oregon redeseneaz─â harta jazz-ului înc─â din anii ’70. Sunt prezen╚Ťi în s─âli de concerte legendare precum Carnegie Hall, Lincoln Center sau Berlin Philarmonic Hall ╚Öi scot împreun─â 30 de albume, trei dintre ele avându-l ca percu┼úionist pe Trilok Gurtu, unul dintre cei mai talenta┼úi ┼či inovatori instrumenti┼čti.

Ce-i drept, cu o carier─â de 30 de ani în spate  au avut timp s─â le încerce pe toate. Oregon r─âmâne o voce distinct─â a jazz-ului, care nu exploreaz─â doar de dragul aventurii, ci pentru a distila pân─â la perfec╚Ťie un stil care e aproape complet.

Line up: Ralph Towner-chitar─â, pian; Paul McCandless; oboi, instrumente de suflat; Glen Moore-bass; Mark Walker-tobe, percu╚Ťii.

Concertul începe la ora 20:00, iar accesul în sal─â se face începând cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto! Înregistrarea audio/video este interzis─â pe toat─â durata concertului!

Biletele pentru acest eveniment cost─â 85, 125, 145 de lei în func┼úie de categorie ┼či pot fi achizi┼úionate prin re┼úeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, libr─âriile C─ârture┼čti ┼či Humanitas) ┼či online pe www.eventim.ro

20:00

General Berthelot nr. 60, Sector 1 Bucuresti (Cismigiu

SanPlant