Intră în cont / Inregistreaza-te
AE Agency

AlgoRythmik, K-lu, Intrinsec

2014-11-14, Romania, Bucuresti
Locație: Control
Organizator / Initiator / Patronaj: Control
z.jpg.jpg

Funk it! Facem politica, sau ne jucam? Ne jucam! Vineri,14 noiembrie, la Control avem parte de fantezii electro-ritmice frantuzesti, dublate de sarmul autohton cabalin.

 

Grupul francez AlgorRythmik, cunoscut pentru prestatiile live teatrale pline de originalitate, vine in premiera la Bucuresti. Vor mai urca pe scena indragitul DJ si producator timisorean K-lu si Intrinsec.

 

 

ALGORYTHMIK

 

Din 2009 incoace, trio-ul francez AlgoRythmik loveste scenele europene cu “atacuri electronice, stratch-uri caustice si un groove omniprezent”, dupa cum descriu insasi artistii. Cunoscuti pentru caracterul teatral al prestatiilor lor live, AlgoRythmik aduc pe scena un univers pe cat de ciudat, pe atat de fascinant, folosindu-se de tot felul de masti, papusi, costume si decoruri in conturarea lui.

 

Electro, hip-hop, big beat, jazz, swing, muzica base sunt cateva din etichetele cu care a fost descris soundul AlgoRythmik, dar adevarul e ca in prestatiile lor se avanta constant la improvizatii imprevizibile, fiind greu sa-i inchizi in colivia unui gen.

 

www.algorythmik.com

https://www.youtube.com/watch?v=r-r6OK701UQ

https://www.youtube.com/watch?v=CYBht3eGVCs&list=PL5B893C08C8B05AAD

 

 

K-LU

 

K-lu este un dj si producator din Timisoara prezent pe scena electronica inca din anul 2005, pomovand genuri muzicale ca: funk, hip hop si breaks. Avand un stil unic, bazat pe tehnici de turntablism, K-lu iese usor in evidenta prin seturile sale dinamice presarate cu diverse momente speciale menite sa aduca un plus de buna dispozitie pe ringul de dans.

 

Face parte din mai multe proiecte si trupe cu care ajunge sa concerteze in cadrul unor festivaluri de jazz, pe scena Filarminicii din Timisoara sau in afara tarii.

Un plus de noutate il reprezinta show-urile audio-video precum si aparitia primului sau album intitulat ''Chestii, socoteli'';

 

Sample-urile hazlii „decupate“ din filme romanesti celebre fac din K-lu un autentic promotor al valorilor cinematografice autohtone, caci nu de putine ori cei care asculta piesele lui descopera sau re-descopera valoroasele pelicule romanesti.

 

https://www.facebook.com/djKLU

https://www.youtube.com/watch?v=BCgkWi8vmVg

 

 

INTRINSEC

 

Iesit recent din undergroundul muzicii electronice romanesti, Intrinsec e un hibrid muzical prin excelenta, o forma fluida care orbiteaza intre breaks, dub, chillout, techno si rock alternativ, totul interpretat live cu ajutorul unui setup eclectic de instrumente digitale si clasice. Printre colaborarile notabile ale proiectului se numara albumul de studio Intrinsec Gladness, conceput si realizat impreuna cu producatorul britanic Gladbeast in 2013 si aparitia pe albumul Dvorak Remixed produs de Institul Ceh din Bucuresti.

 

http://intrinsec.bandcamp.com/

ora 21:00 - 03:00

25 lei

Constantin Mille 4

Agentie de turism