Intră în cont / Inregistreaza-te

Teatrul NOTTARA

Romania - Bucuresti

VACANTA

 
Spectacole curente

SALA HORIA LOVINESCU

 

Imagine din piesă

39 de trepte

adaptare a romanului omonim semnat de JOHN BUCHAN
Urmăriri, intrigi, umor, spioni ṣi contra-spioni – ingredientele unei comedii poliṭiste, în care regizorul Petre Bokor îi face cu ochiul lui Hitchcock...cu patru actori doar, care pun în acṭiune peste 50 de personaje. Un tur de forṭă!


 


Imagine din piesă

Maria Callas – La Divina

după "MASTER CLASS" DE TERRENCE MCNALLY
Inspirată din viaţa celebrei cântăreţe de operă Maria Callas, piesa surprinde finalul carierei acesteia, atunci când, renunţând la scenă, se dedică muncii...

 


Imagine din piesă

Mobilă şi durere

de TEODOR MAZILU
Credeţi că în 1980, când muşcătorul scriitor român şi-a scris comedia, parvenitismul unei plevuşti sociale arăta altfel decât cel al potentaţilor zilei de azi? Comportamentele umane sunt similare, numai recuzita e diferită. De aceea e Teodor Mazilu contemporanul nostru.


 


Imagine din piesă

Mult zgomot pentru nimic

de W. SHAKESPEARE
"Mult zgomot pentru nimic" a decis dramaturgul britanic să-şi intituleze această comedie de tinereţe. Adică acest carusel de încurcături, cu aspect comic, dar cu esenţă dramatică. Totul, în jurul fecioriei contestate, a unei tinere de familie respectabilă.


 


Imagine din piesă

Roman teatral

după MIHAIL BULGAKOV
Roman teatral este, probabil, cartea lui Mihail Bulgakov care se apropie cel mai mult de o autobiografie. Apogeul vieții de creator a lui Bulgakov a coincis, din păcate...


 


Imagine din piesă

Scandal la Operă!

de KEN LUDWIG
Ce te faci când ai mizat totul pe vocea unui tenor care cade mort (de beat) în cabină? Dacă eṣti un impresar mortal de bun, găseṣti un înlocuitor. Apoi încasezi banii ṣi nu sufli o vorbă! Intre timp, încurcăturile comice se ṭin lanṭ. Fiindcă autorul piesei ṣtie bine ce vrea să vadă Broadway-ul.


 


Imagine din piesă

Soţul păcălit

după J.-B. P. MOLIÈRE
Spre sfârşitul scurtei sale vieţi, Molière a mai imaginat un conflict dramaturgic: pătimirile la care îl supune soţia aristocrată şi năzuroasă pe soţul ei, bogat şi generos, dar de extracţie umilă. O mezalianţă care, sub pana nemuritorului J.-B. P., produce o nesfârşită serie de efecte comice.


 


Imagine din piesă

Titanic Vals

de TUDOR MUŞATESCU
Ce nu face o moştenire, dintr-o familie! Dă aripi soacrei cârcotaşe, nutreşte visul de mărire politică al soţiei şi îl obligă pe soţ să poarte pe augustul său cap de ales local, o pălărie nouă! Vă închipuiţi că se întâmplă acum? Nu, e în 1932. Pe vremea lui Muşatescu. Dar e ca azi!


 


Imagine din piesă

Umor, amor, fior de dor... în Bucureşti

Un spectacol de DIANA LUPESCU
Umor, amor, fior de dor… în Bucureşti poartă amprenta inconfundabilă a „stimabilului” Caragiale şi este un tablou în mişcare nuanţat de parfumul înfloritoarei perioade...


 


Imagine din piesă

Un pic prea intim

de RAJIV JOSEPH
Autorul acestei piese, american, mărturiseşte că, datorită ascendenţei sale mixte - franco-germane şi indiene - şi-a putut păstra perspectiva unui outsider. Ceea ce se vede în această comedie a corupţiei sexuale, în care 3 femei descoperă că sunt însărcinate... cu acelaşi bărbat.


 


Imagine din piesă

Vacanță în Guadelupa

de PIERRE SAUVIL ȘI ÉRIC ASSOUS
O vacanṭă exotică ṣi speranṭa unor partide de sex fierbinte, cu soṭia ministrului, în schimbul documentelor compromiṭătoare, ce dovedesc frauda soṭului! Aceasta-i oferta obraznică a politicianului ṣantajist. Ṣi cine mai apără onoarea doamnei?SALA GEORGE CONSTANTIN

Imagine din piesă

Drumul spre Mecca

sau Casa Bufniţei
de ATHOL FUGARD
Cum aṭi numi destinul unei femei care, după o existenṭă obiṣnuită, descoperă la jumătatea vieṭii că e stăpânită de demonul creaṭiei? Destin de artistă! Casa ṣi grădina, spaṭiu al viziunilor ei enigmatice, fac parte azi din patrimoniul cultural sud-african.


 


Imagine din piesă

Funcţionarul destinului

de HORIA GÂRBEA
Ca marea, cuplurile au valurile lor de creştere şi descreştere. Ce se întâmplă însă când refluxul rutinei şi al tăcerii în doi riscă să oprească fluxul iubirii, lăsând în bătaia vântului, malul înţelegerii conjugale? Dacă ai noroc, intervine funcţionarul destinului.

Mai mult


Imagine din piesă

Poker Face

de PETR KOLEČKO
A învinge sau a fi înfrânt în viaţă? Cum supravieţuieşti vremurilor? Cum treci prin puşcăriile politice, prin carieră, prin viaţă? Soluţia este simplă: îţi alegi jocul, îi înveţi regulile, forţezi mâna adversarului, descoperi plăcerea riscului şi niciodată, dar niciodată, nu dai cărţile pe faţă.


 


Imagine din piesă

Rapsodie-n roz

după "Oscar și Tanti Roz" de Eric-Emmanuel SCHMITT
La numai zece ani, Oscar știe că suferă de o boală incurabilă. Sufletul lui curat se revoltă împotriva fricii de moarte, pe care cei din jurul său ...


 


Imagine din piesă

Vestul singuratic

de MARTIN McDONAGH
"WELSH: Locu-ăsta te-mpinge să bei. COLEMAN: O fi, da’ unii nu trebe-mpinşi aşa mult ca alţii. La unii merge şi c-un brânci." Dialoguri irlandeze după înmormântare. Purtate, în hainele personajelor, de cinci vedete ale generaţiei de mijloc, a teatrului românesc.

 


 

B-dul Magheru 20, 70 158, sector 1, Bucureşti
tel: +4021 318.89.01 / 021.318.89.02
fax: +4021 312.44.80

Agentia de bilete: 021.317.41.01
zilnic între orele: 10 - 20

Updated on: 2017-08-07 15:35:21

* Organizatorii / instituțiile / trupele, își rezervă dreptul de a face modificări de ultimă oră.
* Aeagency nu este răspunzătoare pentru eventualele inexactități necorectate din programe.

Agentie de turism