Intră în cont / Inregistreaza-te
AE Agency

Teatrul PAIAŢA

Romania - Bucuresti

Spectacole

Elefănţelul curios

Spectacol plin de învăţăminte este “Elefănţelul curios”, adaptare după R. Kipling, unde veţi descoperi că a fi curios nu este nicidecum un lucru rău, atâta timp cât asta nu-i deranjează pe ceilalţi. Spectacolul durează 35 de min., este interactiv şi se adresează tuturor copiilor.

Fata babei şi fata moşneagului

“Fata babei şi fata moşneagului”, adaptare după I. Creangă, o poveste care ne păstrează viu gândul că ...undeva, ...cândva, se va împlini zicala: “...după faptă şi răsplată”.Spectacolul este live, interactiv, durează 45 de minute.

Poveste de iarnă ........cu Mos Craciun

În pragul Crăciunului, febra pregătirilor este puternică şi nerăbdarea unora creşte clipă cu clipă. Moşul, care a aflat că unii nu sunt cuminţi, e hotărât să nu-i mai viziteze chiar pe toţi  copiii. Dar Crăiasa Zăpezii îl face să îşi schimbe hotărârea şi pleacă la drum cu sania plină de daruri şi în plus, cu trei cadouri speciale: Prietenie, Iubire, Bunătate ....Din ultima, gustă chiar vrăjitoarea cea rea care îl oprise din drum pe Moş Crăciun adormindu-l, plănuind să-i fure darurile, supărată că ea nu a primit niciodată nimic. Şi lucrurile iau o întorsătură neaşteptată....Doar copiii au puterea de a-l trezi pe Moş Crăciun, cel darnic şi bun  pentru a porni din nou la drum. Spectacolul este live, interactiv, cu o durata medie de 35 minute.

Prinţesa Crizantemă

“Prinţesa Crizantemă“, adaptare după o poveste populară, este un spectacol cu zmei, prinţi şi prinţese, în care binele învinge răul prin bunătate, curaj şi dragoste. Spectacolul interactiv se adresează tuturor copiilorşi durează 35- 40 de min.

Şoricelul cel prostuţ

„Şoricelul cel prostuţ” adaptare după Marşak, spectacol educativ, atat pentru copii cat pentru parinti, durează 35-40 min. Şoricelul se plânge mamei că nu poate adormi decât dacă o dădaca îi cântă şi îl leagănă. Şoricelului răsfăţat nu-i convine nici o dădacă dintre cele pe care le aduce mama lui. Dar ce se întâmplă atunci când se întâlneşte cu o dădaca…pisică?!  Nici o grijă, totul se termină cu bine.

Vrăjitorul pofticios

Spectacol recomandat în educaţia nutriţională. O banală ceartă între legumele din grădină, creşte puterea Vrăjitorului pofticios. Legumele, fructele sunt adevăraţii prieteni ai copiilor care iubesc jocul şi mişcarea. Până şi pofticiosul vrăjitor, cedează în faţa unei colorate salate de legume. „Mâncăm sănătos, suntem sănătoşi!”- un motto ce trebuie urmat de toţi copiii.

Coliba Iepurașului

“Coliba Iepuraşului” adaptare dupa V. Capita, ne învaţă că dacă „prietenii se adună şi ţin piept duşmanilor, nu mai poate să-i învingă nici chiar zmeul zmeilor”- spectacol live ce se adresează tuturor copiilor, durează 35- 40 min. 

Darul de Craciun

Un spectacol emotionant, plin de magie care ne reaminteste adevarata semnificatie a Craciunului, puterea inimaginabila a gesturilor simple, care aduc oamenii mai aproape. Un ren, un om de zapada si un inger pot fi legati intre ei printr-o poveste, fie foarte veche, fie foarte noua, citita dintr-o scrisoare de copil. E frumos sa daruiesti si-un zambet sa primesti! Spectacolul se adreseaza tuturor copiilor.

Rățușca cea urâtă

“Răţuşca cea urâtă” adaptare după Ch. Andersen, un spectacol ce se adresează tuturor copiilor, durează 35- 40 min.”Nu-i nimic dacă te naşti printre raţe, important e să te naşti dintr-un ou de lebădă”, asta descoperă copiii alături de puiul de lebădă.

Lupul cu scufita rosie

Scufita Rosie se intalneste inevitabil cu lupul. Credeti ca bunica si fetita o vor pati din cauza neglijentei copilei? Nicidecum! O suita de intamplari haioase, vor schimba cu totul firul povestii si chiar va intoarce pe dos situatia. Copiii vor urmari cu placere povestea si vor trage concluzii folositoare in viata.

Şoseaua Kiseleff nr. 3, Intrarea Monetăriei, Sector 1, Bucureşti

Vezi harta

Preţ intrare: 10 lei/persoană

Accesul în sala de spectacol se face începând cu ora 9:45.

Updated on: 2014-07-03 13:03:54

* Organizatorii / instituțiile / trupele, își rezervă dreptul de a face modificări de ultimă oră.
* Aeagency nu este răspunzătoare pentru eventualele inexactități necorectate din programe.

SanPlant