Intră în cont / Inregistreaza-te
AE Agency

Teatrul De Pe Lipscani

Romania - Bucuresti

VACANTA

 

Sala Mare

 featured image

Teatrul de pe Lipscani şi Horaţiu Mălăele vă invită, în luna februarie, la o nouă premieră. Pe 5 februarie (avanpremiera) şi pe 6 februarie (premiera) la Sala Mare, au loc primele repre »

 featured image

În valea cu parfum de flori şi zumzet de albine..., Horaţiu Mălăele urcă pe scenă alături de fiul său, Bogdan Mălăele. Alături de tată şi fiu, avem plăcerea de a o vedea pe Meda Victor, »

 featured image

În apropierea Crăciunului, Teatrul de pe Lipscani vă invită la un adevărat regal al eleganţei şi rafinamentului. Pe 19 decembrie, Sala Mare a Teatrului de pe Lipscani va găzdui Recitalul de ba »

 featured image

În comedia romantică VIAȚĂ DE CIMITIR, se petrece o interacțiune, un dialog actual și inteligent între vii și morți. Vorbesc despre modul de viață, despre dragoste, gelozie, trădare, »

 featured image

STUDII DESPRE IUBIRE de Chris Simion dupa eseul lui Ortega Y Gasset. Unii aleg să plângă și să se dea cu capul de pereți din cauza iubirii. Alții... fac haz de necaz. Și unii, și ceilal� »

 featured image

Piesa FEMEIA CARE ŞI-A PIERDUT JARTIERELE  este scrisă în 1851 de Eugène Labiche, maestrul vodevilului francez. Bastonade, quiproquo-uri, cântece şi bătăi cu frişcă  sunt elemente ale spe »

 featured image

Românii doresc piese de actualitate, în care să se recunoască. Să se bucure de calități și să râdă de defecte. Iar spectacolul TRIUNGHIUL FEMEILOR exemplifică cel mai bine acest lucru. »

 featured image

TEATRUL DE PE LIPSCANI găzduieşte  HOȚI DE FRUMUSEȚE - PREMIERĂ MONDIALĂ dupa romanul celebrului scriitor francez Pascal Bruckner. În fiecare dintre noi există un hoț de frumusete. Și � »

 featured image

Oricine a văzut “MA MUT LA MAMA!” și-a pus întrebări. Una dintre ele însă a fost cea mai importantă: “Oare Florin Piersic este iubitul mamei?”. E clar că trebuie să vezi partea a »

 featured image

- Joi, 11 decembrie 2014, ora 19:00 Opera dramatică a lui A.P. Cehov este, poate, una dintre cele mai importante fundamente ale teatrului contemporan. Cu toate acestea, este o misiune foarte delic »

 featured image

În spectacolul MĂ MUT LA MAMA!, doi frați, cu vârste apropiate de 30 de ani, unul părăsit de soție, iar celălalt înșelat de iubită, hotărasc să se reîntoarcă acasă la mama

 

 

Studio Muse

featured image

Povestea a început în urmă cu aproximativ treizeci de ani, când Magda şi Claudiu s-au cunoscut pe un şantier din Bucureşti, ajutând la construirea unui nou bloc din Militari, clădire care va »

featured image

“Sot de vanzare”, piesa de teatru dupa Mihail Zadornov, cu Maria Radu, Ana Odagiu ,Marius Gilea. Regia: Marius Gilea Descriere: Oxana (o tanara „moderna” pana in varful unghiilor, frumu »

 featured image

O actriţă renunţă la orice convenţie teatrală şi sparge în faţa spectatorilor toate măştile pe care le are asupra ei, lăsându-i să reacţioneze liber în faţa adevărului de multe ori c »

 

Contact

ADRESA:  Str.  Lipscani nr. 53
PROGRAM: Luni - Duminica : 12:00 - 22:00
TELEFON: 0734 000 236
EMAIL: contact@teatruldepelipscani.ro
PROGRAM CASIERIE: Luni - Duminica.12:00 - 22:00
REZERVARI ONLINE: bilete.ro

Updated on: 2017-08-07 14:12:58

* Organizatorii / instituțiile / trupele, își rezervă dreptul de a face modificări de ultimă oră.
* Aeagency nu este răspunzătoare pentru eventualele inexactități necorectate din programe.

Agentie de turism